Με τα χρώματα της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού θα αγωνίζονται και την επόμενη σεζόν οι Κουκουλάς, Δεληχρήστος και Μιχαηλίδης, με τους τρεις αθλητές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους με τους Ερυθρόλευκους και να παραμείνουν στο μεγάλο λιμάνι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Μιχαηλίδη:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Στέφανο Μιχαηλίδη. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Στέφανος Μιχαηλίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Τα τελευταία δυο χρόνια ήταν πρωτόγνωρα και περίεργα για το άθλημα μας. Παρ’ όλα αυτά ο Ολυμπιακός ήταν εκεί για τους αθλητές του και μας στήριξε μέχρι την τελευταία στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση συνεργασίας μου με τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Ελλάδας. Εύχομαι καταρχάς μια χρονιά με υγεία και επιστροφή στην κανονικότητα στα γήπεδα και να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή εκεί που ανήκει».

Η ανακοίνωση για τον Δεληχρήστο:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Δεληχρήστο. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Θοδωρής Δεληχρήστος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Αισθάνομαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω για τέταρτη χρονιά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σκέφτομαι θετικά και πιστεύω ότι μας περιμένει μια ολοκληρωμένη σεζόν, χωρίς ξαφνικές διακοπές και όσο γίνεται πιο κοντά στην κανονικότητα. Θεωρώ πως μέσα από μεθοδική δουλειά και πλάνο, θα έχουμε τη δυνατότητα να επιτύχουμε τους στόχους της επόμενης χρονιάς που έχουμε θέσει ως ομάδα».

Η ανακοίνωση για τον Κουκουλά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Κουκουλά. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Αλέξανδρος Κουκουλάς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα που με εμπιστεύτηκε. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη νέα χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με γεμάτα γήπεδα, υγεία και χωρίς τραυματισμούς».