Mercedes-Benz: Τρία νέα μοντέλα αναμένονται στην ελληνική αγορά έως το φθινόπωρο. Το πιο σημαντικό είναι η νέα γενιά της C-Class, που μεγάλωσε σε διαστάσεις, ενσωτώνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας, είναι πλήρως ψηφιοποιημένη και οι περισσότερες εκδόσεις φέρουν το ήπιο υβριδικό της σύστημα. Εφαλτήρια έκδοση, η C 180 με υερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων με 170 ίππους και ήπιο υβριδικό σύστημα που προσφέρει επιπλέον 20 ίππους. Επίσης, αναμένεται η ναυαρχίδα των ηλεκτρικών, η νέα EQS αλλά και η νέα CLS.

Kia ΕV6: Το EV6 είναι το πρώτο μοντέλο της Kia που βασίζεται στην ειδική νέα πλατφόρμα της εταιρείας αποκλειστικά για τα ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία. Είναι ένα Crossover και μεταξύ των εκδόσεων ξεχωρίζει η έκδοση με μπαταρία 77,4 kWh που μπορεί να κινηθεί για πάνω από 510 χιλιόμετρα, με μία μόνο φόρτιση. Στην Ελλάδα έρχεται έως τον Σεπτέμβριο.

BMW: Σημαντικές και «εκρηκτικές» είναι οι αφίξεις των μοντέλων που έρχονται στην Ελλάδα από την βαυαρική φίρμα. Συγκεκριμένα, ο γερμανικός όμιλος θα λανσάρει τις νές Μ3 και Μ4 Coupe, M3 xDrive και Μ4 xDrive καθώς και τη νέα σειρά 4 Gran Coupe και Σειρά 4 Cabrio. Επίσης, η παλέτα των αφίξεων θα συμπληρωθεί από τις ανανεωμένες  εκδόσεις των SUV Χ3 και Χ4.

Dacia: Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά και το ανανεωμένο Duster, το μοντέλο που έχει καταφέρει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στην ευρωπαϊκή αγορά.

Jeep: Είναι μια πλούσια σε αφίξεις περίοδος για την Jeep, μιας και ήδη κυκλοφορησε το νέο Compass  όπως και το Gladiator, ενώ, στα μέσα του τρέχοντος μήνα αναμένεται και plug –in υβριδικό PHEV Wrangler 4xe.

Abarth: Αναμένεται μέχρι το τέλος Ιουνίου μια νέα ειδική έκδοση, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμη προς τον Ιούλιο.

Νissan Qashqai: Στην ελληνική αγορά θα προσφέρεται από το ερχόμενο καλοκαίρι και το νέο SUV της ιαπωνικής φίρμας, με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό, αναβαθμισμένη ποιότητα και χώρους κ.α. Κάτω από το καπό μόνο εκδόσεις βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία με 140 ή 158 ίππους, ενώ αργότερα θα δούμε και μια φουλ υβριδική με σύστημα e-POWER, με κινητήρα βενζίνη 1,5 λίτρων και 190 ίππους.

Audi Q5 Sportback: Toν Ιούνιο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το νέο Audi Q5 Sportback. To κουπέ – crossover προσφέρεται στις εξής εκδόσεις: προσθιοκίνητη έκδοση 35 TDI Hybrid με τον 2λιτρο ντίζελ των 163 ίππων, και οι τετρακίνητες 40 TDI Hybrid (2.0 ντίζελ 204 ίππων ) και 45 TFSI Hybrid (2.0 βενζίνη-245 ίππων ). Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται το plug-in υβριδικό Audi Q5 Sportback 50 TFSI e quattro των 299 ίππων.

Renault Megane και Arkana: Η Renault θα κινήσει το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών με δύο σημαντικά μοντέλα. Το πρώτο είναι το ανανεωμένο Megane που θα ξεχωρίσει με την υβριδική του τεχνολογία που θα εφαρμόσει κάτω από το καπό αλλά και το Arkana.  Το Renault Arkana, βασίζεται στην πολυχρηστική πλατφόρμα CMF-B, με μήκος 4.56 μέτρα και άνετους χώρους. Είναι ένα κουπέ SUV, που θα προσφέρεται με τον τούρμπο βενζινοκινητήρα 1.3 TCe, σε εκδόσεις ισχύος αρχικά 140 και αργότερα, 160 ίππων, ενώ, το υβριδικό E-Tech, θα μπορεί να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά για 50 χλμ.

Hyundai Bayon και i20N Line: Είναι ένα μικρό SUV, με μήκος τα 4,18 μέτρα. Θα προσφέρεται με τον γνώριμο κινητήρα βενζίνης,  1.200 κυβικών 84 ίππων της Hyundai, ενώ, η επόμενη έκδοση είναι ο γνώριμος τρικύλινδρος turbo 1.0 T-GDI των 100 ίππων με ή χωρίς ήπια υβριδική υποβοήθηση 48V. Η ίδια έκδοση θα προσφέρεται και με ισχύ 120 ίππων που συνδυάζεται αποκλειστικά με ήπια υβριδική υποβοήθηση. Eπίσης, στην ελληνική αγορά αναμένονται και οι σπορ εκδόσεις των νέων Hyundai i20 N Line.

DS9: Στις πιο σπουδαίες αφίξεις έως τον Σεπτέμβριο συγκαταλέγεται και η ναυαρχίδα DS 9 , σε plug in έκδοση,  ETENSE , με κινητήρα βενζίνης PureTech και ηλεκτροκινητήρα, συνδυαστικής ισχύος 225 ίππων. Θα υπάρχουν και δύο μηχανικά σύνολα ETENSE, το πρώτο με 250 ίππους  και το δεύτερο με 360 ίππους και 4κίνηση.

Citroen C3 Aircross: Στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου τοποθετείται από την ελληνική αντιπροσωπεία η άφιξη το νέου C3 Aircross, που υπόσχεται ακόμη πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης, τεχνολογικές λύσεις και συνδεσιμότητα στο μέγιστο.