Αναστάτωση προκλήθηκε, το πρωί της Τρίτης, στην περιοχή του Αλίμου μετά από πυροβολισμούς κατά διαμερίσματος πολυκατοικίας στην οδό Κουμουνδούρου.

Η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε από τους κατοίκους της περιοχής και μετέβη στο σημείο όπου περισυνέλεξε τους κάλυκες, σε μια ομολογουμένως περίεργη υπόθεση,

Τι συνέβη

Tο συμβάν έλαβε χώρα περί τις 06:30 της Τρίτης, όταν ο άγνωστος πυροβόλησε κατά διαμερίσματος 3ου ορόφου.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα γύρω διαμερίσματα, ένας ένοικος του 3ου ορόφου διαπίστωσε πως υπήρχε τρύπα από σφαίρα στον εξωτερικό τοίχο, η οποία είχε διαπεράσει και τη μονάδα του κλιματιστικού.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Στο σημείο έχει βρεθεί ένας κάλυκας που, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, είναι από εννιάρι όπλο.

Αυτή τη στιγμή γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα.

Η αστυνομία επιχειρεί να βρει την πορεία που ακολούθησε ο ένοπλος και να τον συλλάβει.

Ποιος έμενε στην πολυκατοικία

Στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου που έχει δεχθεί σφαίρες φέρεται να κατοικεί έναν ζευγάρι συνταξιούχων, ωστόσο στην πολυκατοικία φέρεται να διαμένει και ένας αστυνομικός.

Όμως, το διαμέρισμά του είναι σε άλλο όροφο και σε άλλο σημείο από αυτό που κατέληξε η βολίδα.

Παρ’ όλα αυτά, οι αξιωματικοί του τοπικού τμήματος ασφαλείας εξετάζουν και αυτό το γεγονός ως κίνητρο του αγνώστου που πυροβόλησε, εάν βέβαια, όπως ανέφεραν στο Sputnik, δεν πρόκειται για τυχαίο περιστατικό που δεν είχε ουσιαστικά στόχο.

Αυτή τη στιγμή, οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής μήπως και εντοπίσουν αυτόν που πυροβόλησε.