Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Γεωργιανού που εξετάζεται αν έχει εμπλοκή στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά εκδόθηκε χθες από την 11η τακτική ανακρίτρια για ληστείες κατά συρροή και άλλη σωματική βλάβη.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων κι, αφού εκτελεστεί το ένταλμα, θα εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί κατηγορούμενος για ληστεία στο Πικέρμι.

Αρνείται ανάμιξη στο έγκλημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα του Εβρου ενώ προσπαθούσε να φύγει με πλαστά έγγραφα από την Ελλάδα, αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε ανάμιξη στη ληστεία μετά φόνου της 20χρονης.

Ο 36χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε χθες από τον Έβρο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίνεται από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αλλά και του Τμήματος Διαρρηκτών, υποστηρίζει συνεχώς, με αδιάφορο ύφος, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι δεν έχει ιδέα για την εισβολή των τριών κακοποιών και τη δολοφονία της κοπέλας.

Τον 36χρονο πρόκειται να δει από κοντά στην ΓΑΔΑ και ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με τον δολοφόνο της.

Η εμπλοκή σε ληστεία

Παράλληλα, όμως, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 36χρονος αλλοδαπός εμπλέκεται στη ληστεία και τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής βοηθού του, κατά την εισβολή ομάδας κακοποιών στο σπίτι τους στο Πικέρμι τον περασμένο Μάρτιο.

Και στην Αστυνομία εξετάζουν με πολλή προσοχή το γεγονός ότι, ενώ η ληστεία διαπράχθηκε πριν από περίπου 70 ημέρες, ο Γεωργιανός προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα αμέσως μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Περισσότερα σε λίγο…