Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου μετά τη δολοφονία γνωστού επιχειρηματία του νησιού, ο οποίος μάλιστα πριν λίγους μήνες είχε γλιτώσει από δολοφονική ενέδρα εναντίον του, στην οποία έχασε τη ζωή της η σύζυγός του.

Ο άνδρας πήγε για επαγγελματικό ραντεβού σε γραφείο, με δύο άγνωστους δράστες ξαφνικά να εισβάλουν μέσα με αυτόματα όπλα και να τον εκτελούν εν ψυχρώ.

Μάλιστα, ένας εκ των δύο δραστών του έδωσε και τη χαριστική βολή.

Από τα πυρά, ελαφρά τραυματισμένος είναι ο ένας από τους ιδιοκτήτες του γραφείου, ο οποίος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Το συμβάν έλαβε χώρα σε γραφείο πληροφορικής και ευρωπαϊκών προγραμμάτων δύο αδελφών.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως στο γραφείο προσήλθε ο επιχειρηματίας, ο οποίος ξεκίνησε συζήτηση με τους παραπάνω με θέμα ένταξη του σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Στη συνέχεια, άγνωστος άνδρας άρχισε να πυροβολεί έξω από την τζαμαρία του γραφείου και ο άνδρας χτυπήθηκε θανάσιμα.

Στον τόπο του εγκλήματος έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο, ενώ η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη.

Τι λέει ο αδελφός του επιχειρηματία

Συγκλονισμένος δηλώνει ο αδερφός του άτυχου επιχειρηματία, περιγράφοντας πώς έγινε η δολοφονική επίθεση μέρα-μεσημέρι.

«Ο αδερφός μου βρισκόταν δίπλα σε ένα εμπορικό κέντρο στην Ζάκυνθο, που έχει πολλά μαγαζιά εκεί και είναι πολυσύχναστο σημείο. Ο αδερφός μου μπήκε σε ένα λογιστικό γραφείο, οι δολοφόνοι πέρασαν με ένα αυτοκίνητο Fiat Panda. Σταμάτησαν, πυροβόλησαν την πόρτα του γραφείου, μπήκαν μέσα, τον σκότωσαν και σηκώθηκαν και έφυγαν… Αυτό ήταν όλο» λέει στο protothema.gr και προσθέτει:

«Τώρα θα μείνουν τα τρία ανίψια μου ορφανά και από πατέρα, αφού την μητέρα τους την σκότωσαν πέρσι το καλοκαίρι».