Η Renault έδωσε μια πρώτη γεύση από το νέο Megane E-Tech Electric, μιας και μας είχε προιδεάσει για τα σχέδια της με το   Megane eVision Concept που παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2020.

Η Renault θα παρουσιάσει πλήρως το νέο μοντέλο τις επόμενες εβδομάδες, θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, θα κατακλύζεται από συστήματα συνδεσιμότητα, ενώ, θα έχει όλα τα προνόμια ενός άνετου, οικογενειακού μοντέλου. Το νέο Megane E-Tech Electric θα φέρει ηλεκτροκινητήρα,  που αποδίδει 2018 ίππους με 300 Nm ροπής . Θα αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 60 kWh, η οποία υποστηρίζει ταχυφόρτιση με φορτιστή έως 130 kW.

Στο εσωτερικό του Megane eVision Concept θα υπάρχει έναν σύγχρονος,  ψηφιακός πίνακας οργάνων, μια μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό και βάση για ασύρματη φόρτιση smartphone.

Υπόσχεται ότι τα 0-100χλμ/ώρα θα τα πραγματοποιεί σε λιγότερο από  8 δευτερόλεπτα. Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποια θα είναι η αυτονομία του, ενώ, θα πατάει στη νέα πλατφόρμα CMF-EV, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.