Mια τολμηρή ομάδα φοιτητών από το Πανεπιστήμιο IED Torino, που συνεργάστηκε με την Suzuki, κατάφερε να δημιουργήσει ένα διθέσιο, σπορ, ηλεκτρικό αυτοκίνητο που πραγματικά βγάζει μάτια με την εμφάνιση του αλλά και τις τεχνολογικές καινοτομίες που φέρει. Ονομάζεται Misano, και ουσιαστικά, είναι ένα αυτοκίνητο που παντρεύει δύο κατηγορίες, από τα τετράτροχα αλλά και τα δίτροχα!

Το σπορ μοντέλο έχει πάρει το όνομα του από την διάσημη πίστα στην Ιταλία. Εξωτερικά, είναι αρκετά επιθετικό σε σχεδίαση, θυμίζει ένα μονοθέσιο, μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του δύο επιβάτες, έχει χαμηλωμένο αμάξωμα, και κόμπακτ εξωτερικές διαστάσεις.  Είναι πλημμυρισμένο από φώτα LED σε σχήμα S ενώ, και στο πίσω τμήμα του κυριαρχούν τα φώτα LED στους αεραγωγούς και διπλό διαχύτη.

Θυμίζει μοτοσικλέτα, μιας και η θέση του συνοδηγού είναι πίσω από τον οδηγό, ενώ, διαθέτει εντελώς ανοιχτή καμπίνα. Επίσης, δεν διαθέτει σύστημα διεύθυνσης με το γνώριμο συμβατικό τιμόνι ή πεντάλ για γκάζι/φρένο, αλλά, το τιμόνι που φέρουν οι μοτοσικλέτες!

Φυσικά, δεν έχουν αποκαλύψει τι κρύβεται κάτω από το καπό του, αλλά, πιθανόν, να έχει ένα ισχυρό μοτέρ από την Suzuki.