Μια σοβαρή ποινική εκκρεμότητα έχει ακόμη ο 35χρονος παρουσιαστής Μένιος  Φουρθιώτης που κατηγορείται για την σκηνοθεσία των επιθέσεων με καλάσνικοφ κι εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του, προ μερικών ημερών. Ο 35χρονος κατηγορείται για την αρπαγή, τον Σεπτέμβριο του 2010, 200.000  ευρώ από χρηματοκιβώτιο της Τζούλιας Αλεξανδράτου που είχε ασχοληθεί και με το μόντελιγκ. Με την δίκη για αυτήν την υπόθεση να έχει αναβληθεί 12 φορές, αρκετές από τις οποίες οφείλονται σε κωλύματα που προβάλει ο 35χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αρπαγή  του συγκεκριμένου, μεγάλου χρηματικού ποσού διαπιστώθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2010 και καταγγέλθηκε έξι μέρες αργότερα στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Στεφάνου.

Μετα  από πολλούς  μήνες διερεύνησης της υπόθεσης από την ΕΛΑΣ , η έρευνα  ανατέθηκε   σε τακτικό ανακριτή   κι η οποία οδήγησε –το 2014 – τον Μ. Φουρθιώτη  στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Χωρίς όμως η υπόθεση αυτή να εκδικασθεί ακόμη για διαφόρους λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αλεξανδράτου κατηγορεί τον 35χρονο (ΣΣ  τον χρησιμοποιούσε ως «μάνατζερ» και συνοδό) γιατί ήταν ο μόνος εκτός από αυτήν που γνώριζε την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου κι είχε πρόσβαση σε αυτό και καθώς κι ότι ήξερε για την τοποθέτηση εκεί των 200.000  ευρώ.

Μάλιστα από την πλευρά της γυναίκας παρουσιάσθηκε σειρά άλλων στοιχείων για τις κινήσεις, τις κρίσιμες ώρες που σημειώθηκε η κλοπή, του Μ. Φουρθιώτη.

Με τον 35χρονο να αρνείται την παράνομη αυτή ενέργεια  και να μιλά για εκδικητική ενέργεια από την Αλεξανδράτου.