Eναν πραγματικό εφιάλτη έζησε μια 25χρονη έγκυος γυναίκα στην Κυψέλη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό όταν βρέθηκε αντιμέτωπη στη μέση του δρόμου με άγνωστο άνδρα που την ακινητοποίησε.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με εγκαύματα στον «Ευαγγελισμό», δεν διατρέχει ωστόσο κίνδυνο ούτε εκείνη ούτε το έμβρυο.

Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης

Η 25χρονη έγκυος στον 4ο μήνα δέχτηκε την επίθεση κοντά στον ιερό ναό Αγίας Κυριακής στα Τουρκοβούνια.

Όπως καταγγέλλει την πλησίασε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο, από το οποίο βγήκε ένας άνδρας. Την έριξε στο έδαφος την έπιασε από το λαιμό και της έκλεισε το στόμα με ένα πανί εμποτισμένο με καυστικό υγρό…

Η άτυχη γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε με εγκαύματα εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Τι λένε κάτοικοι της περιοχής

Κάτοικοι της περιοχής κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι δεν αντιλήφθηκαν κάτι σχετικά με την επίθεση στη γυναίκα.

Η 25χρονη που έχει υποστεί ελαφρά εγκαύματα γύρω από τα χείλη και τα μάτια φέρει κάποια τραύματα στην τραχηλική χώρα του λαιμού και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ούτε το έμβρυο.

Δεν γνωρίζει τον δράστη

Η νεαρή γυναίκα υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τον δράστη και πως δεν είχε δεχθεί κάποια απειλή.

Για ένα καλόψυχο εργατικό αλλά ταυτόχρονα και κλειστό κορίτσι μιλούν στο MEGA πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος της κοπέλας.

Γείτονες της κοπέλας αλλά και ένοικοι στην πολυκατοικία όπου διέμενε στην Άνω Κυψέλη λένε στην κάμερα του MEGA ότι ουδέποτε η έγκυος και ο σύντροφός της, είχαν απασχολήσει με τη συμπεριφορά τους κι ότι ήταν πάντα πολύ διακριτικοί.

Ξύπνησε μνήμες…

Το περιστατικό που ξύπνησε μνήμες από την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές που εξετάζουν όλα τα σενάρια.

Από το να ήταν μια τυχαία επίθεση κάποιου μανιακού με απώτερο σκοπό τη σεξουαλική επίθεση, από πράξη αντεκδίκησης μέχρι και ερωτική αντιζηλία…

Οι γιατροί που παρακολουθούν την 25χρονη θεωρούν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρει εξιτήριο. Μέχρι να φτάσει εκείνη η στιγμή καλούνται να διαπιστώσουν τι είδους καυστικό υγρό της προκάλεσε τα τραύματα, αφού έχουν αποκλείσει το βιτριόλι.

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από το φιλικό και συγγενικό της περιβάλλον ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες που βρίσκονται κοντά στο σημείο της επίθεσης.