Το νέο Opel Mokka , που ήδη λανσάρεται στην ελληνική αγορά, φέρνει νέο σχεδιαστικό άνεμο ενώ, πλέον διαθέτει το Pure Panel και ένα πλήρως ψηφιοποιημένο cockpit. Επιπλέον, διατίθεται από την πρώτη μέρα με ηλεκτροκινητήρα και με πολύ αποδοτικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Το SUV μοντέλο με μήκος 4,15 μέτρα προσφέρει χώρο για πέντε επιβάτες, ενώ, κατακλύζεται από πλήθος συστημάτων ψηφιοποίησης και συνδεσιμότητας, όλα με επίκεντρο το Opel Pure Panel, που περιλαμβάνει δύο διευρυμένες οθόνες .

Όπως αναφέρυν, οι σχεδιαστές τις Opel έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στην ψηφιακή αποτοξίνωση. Για να αποφευχθεί η διάσπαση της προσοχής του οδηγού, φρόντισαν να διασφαλίσουν τη διαισθητική λειτουργία του συστήματος. Μπουτόν εξακολουθούν να ελέγχουν τις περισσότερες λειτουργίες, αλλά χωρίς να απαιτείται πλοήγηση σε υπομενού.

Η γκάμα συστημάτων infotainment περιλαμβάνει συστήματα Multimedia Radio και Multimedia Navi με έγχρωμη οθόνη αφής 7.0” και το κορυφαίο Multimedia Navi Pro με έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης 10.0”.

Επίσης, θα προσφέρεται και με πλήρως αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή, με το Mokka-e να έχει ήδη αποσπάσει τον τίτλο “Connected Car Award 2020”.

Επίσης, θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και diesel που από 100 έως και 130 ίππους.

Κάτω από το καπό του ηλεκτρικού μοντέλου υπάρχει ένας σχεδόν αθόρυβος ηλεκτροκινητήραςπου  αποδίδει 100kW (136hp) με μέγιστη ροπή 260Nm, άμεσα διαθέσιμη από την εκκίνηση. Στον κύκλο WLTP, η μπαταρία 50kWh προσφέρει αυτονομία έως 324 χιλιόμετρα, πριν χρειαστεί επαναφόρτιση.

Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών προγραμμάτων οδήγησης – Normal, Eco και Sport.

Είτε πρόκειται για επιτοίχιο φορτιστή (wall box), ταχυφοριστή ή κλασική οικιακή πρίζα, το νέο Mokka-e υποστηρίζει όλες τις επιλογές φόρτισης: από μονοφασική μέχρι τριφασική εγκατάσταση στα 11 kW. Η Opel προσφέρει εγγύηση οκτώ ετών/160.000km για τη μπαταρία.

Στα κορυφαία συστήματα υποστήριξης ξεχωρίζουμε το Advanced Cruise Control (ACC) , το Active Lane Positioning καθώς και αναγνώριση των σημάτων κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition). Διατίθεται επίσης κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών, Flank Guard και Side Blind Spot Alert.