Μίλτος Τεντόγλου έτοιμος για χρυσό! Ο Έλληνας αθλητής φτάνοντας τα 8.35 μέτρα κατέγραψε την κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον τελικό του μήκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Σε περίπτωση που κερδίσει ο Τεντόγλου, θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση, στην οποία μπήκε ως μεγάλο φαβορί.
Μάλιστα, το εκπληκτικό αυτό άλμα, είναι μόλις 0.03 εκατοστά λιγότερα από το προσωπικό του και εθνικό μας ρεκόρ (8.38) πατώντας 3.3 εκατοστά πριν το όριο. Αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη δική του στον κλειστό στίβο.
- Μεταξύ Έπστιν και UFO: Τι ρώτησαν τους Κλίντον στην Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων
- Προβλέψεις Football Rankings: Σενάριο με Ολυμπιακό στο Champions League και τριπλή ελληνική παρουσία στο Europa
- Φοινικούντα: Ελεύθεροι χωρίς όρους οι δύο κατηγορούμενοι για υπόθαλψη εγκληματία – Τι ζητούν






