Απεγκλωβίστηκε ο άνδρας στο Μεσοχώρι, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στα ερείπια του σπιτιού του μετά τον σεισμό των 6 Ρίχτερ που σημειώθηκε 10 χιλιόμετρα από τον Τύρναβο.

Από τα συντρίμμια κατάφερε να βγει πρώτη η σύζυγός του, ωστόσο ο ίδιος αδυνατούσε να βγει από το σπίτι καθώς πρόκειται για άτομο με ειδικές ανάγκες.

Στο σημείο έχει φτάσει η πυροσβεστική και η αστυνομία και σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο κάτοικος είναι εν ζωή και απεγκλωβίστηκε.

Ζημιές και σε άλλα κτίρια

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ζημιές και άλλα κτίρια, αλλά και σε ένα σχολείο, χωρίς όμως να έχει τραυματιστεί κανείς.

Όσον αφορά το σχολείο το οποίο βρίσκεται στο Δαμάσι Τυρνάβου, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να έχει πέσει μόνο ένας τοίχος. Ωστόσο το σχολείο ήταν κλειστό κι έτσι δεν υπήρχαν μαθητές εκεί.

Ζημιές έχουν προκληθεί και απο την κατάρρευση καμπαναριών.

Σύμφωνα με το larissanet.gr στο κέντρο της πόλης έπεσαν σοβάδες από πολυκατοικία ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Αισθητός στη μισή χώρα ο σεισμός.

Υπενθυμίζεται πως ο ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Θεσσαλία το μεσημέρι της Τετάρτης και έγινε αισθητός μέχρι και την Αττική.

Ο σεισμός σημειώθηκε μεταξύ Ελασσόνας και Λάρισας και συγκεκριμένα 21 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της πρώτης.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα.

Η αρχική εκτίμηση για τον σεισμό ήταν 5,9 Ρίχτερ και αναθεωρήθηκε προς τα πάνω, στα 6 Ρίχτερ.