Ο Μπρούμα σε δηλώσεις του ενόψει του ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, αλλά και στην πρόκριση εις βάρος της Αϊντχόφεν, της πρώην ομάδας του για το Europa League.

Ο εξτρέμ των ερυθρόλευκων τόνισε ότι θα τα δώσει όλα για τον Ολυμπιακό, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε τόσο την κλήρωση με την Άρσεναλ, αλλά και το ματς με τον Βόλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ομάδα για την πρόκριση. Όντως ήταν απέναντι στην πρώην ομάδα μου, αλλά εγώ θέλω να συγκεντρωθώ στην ομάδα, στην οποία είμαι τώρα. Για εμένα ήταν πολύ ευχάριστο που περάσαμε, αλλά πάνω από όλα, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια, αυτά που έρχονται. Είναι όλα πολύ σοβαρά.

Σίγουρα θα είναι καλά τα παιχνίδια με την Άρσεναλ. Και για τις δύο ομάδες, όμως. Και η Άρσεναλ είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά και ο Ολυμπιακός. Είναι ένας μεγάλος Σύλλογος, οπότε σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον, αυτά τα δύο παιχνίδια. Γιατί μπορούμε να κάνουμε κάτι και οι δύο ομάδες. Θα είναι δύσκολο και για τις δύο.

Ο Βόλος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Όλες οι ομάδες, όταν παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό, θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν. Εμείς το γνωρίζουμε αυτό. Και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Να ξέρουμε ότι πηγαίνουμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι και ότι πρέπει να κερδίσουμε. Να μην χάσουμε άλλους βαθμούς, όπως σε προηγούμενα παιχνίδια. Να προχωρήσουμε και να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είμαι καλά. Νιώθω καλά. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια. Εάν έχω την ευκαιρία να συμμετέχω, σε αυτά τα παιχνίδια, θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Και ο Ολυμπιακός είναι σε καλή στιγμή, αλλά και εγώ. Αν έχω την ευκαιρία να παίξω, θα δώσω τα πάντα».