Συγκλονίζει ο ηθοποιός Μάνος Βακούσης που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έτερος Εγώ» μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, μιλώντας για τη σεξουαλική κακοποίηση που παραλίγο να δεχτεί σε ηλικία 10 ετών από ξάδερφο του αφεντικού μου, αλλά και για τις δύσκολες συνεργασίες που έζησε.

«Έζησα την πιο οδυνηρή εμπειρία της ζωής μου με τον Λευτέρη Βογιατζή, με σεβασμό στη μνήμη του. Στις πρόβες ήταν ένας δυνάστης που ήθελε να ακολουθούμε το όραμά του και να παίζουμε όπως ήθελε αυτός. Ο κόσμος μας χειροκροτούσε. Αυτή την προετοιμασία που αισθανόμασταν όλοι κακοποιημένοι και βιασμένοι θα τη διαγράψουμε; Εμείς πίσω ήμασταν με δάκρυα στα μάτια. Είναι δυνατόν να πούμε ότι όταν ένας άνθρωπος έχει υποστεί βιασμό είτε ψυχολογικό είτε σωματικό ότι δεν είμαστε με αυτόν που βιάστηκε;» είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε ατελέστατα πλάσματα. Θα πρέπει να μιλάμε όταν συμβαίνει ένα περιστατικό. Θα σου πω για κάτι που συνέβη μπροστά μου. Προσπάθησε κάποιος γνωστός σκηνοθέτης να βουτήξει μια κοπέλα, αντιστάθηκε, του μάγκωσε τα χέρια, βγήκε το κορίτσι έξω δαρμένο, πάλεψε με τα χέρια» είπε.

«Με τον Λιγνάδη έχω παίξει στο Εθνικό και ήταν μια χαρά. Πώς να βγω να πω είναι ή δεν είναι και ταυτόχρονα να ακούω τις καταγγελίες;» είπε.

Μιλώντας στην εκπομπή  «Καλύτερα δε γίνεται» ο ηθοποιός περιγράφει:

«Όταν ήμουν 8,5 με 9 χρονών, όταν ήρθα από τη Σαντορίνη στην Αθήνα δούλευα σε ένα ξυλουργείο. Τον πρώτο χρόνο τίμια όλα, δούλευα με έναν ξάδερφό του. Μία μέρα, στα 10 μου, ο ξάδερφος του αφεντικού μου λέει «Πάμε μία βόλτα». «Πάμε» του λέω χαρούμενος εγώ και πάμε σε κάτι δάση μακριά στο Μπραχάμι, εμφανίζονται άλλοι δύο φίλοι του και με βουτάνε να με κακοποιήσουν…», αποκάλυψε ο Μάνος Βακούσης.

«Με το που καταλαβαίνω γιατί είδα πράγματα που κάνανε, βλέπω ότι ο δρόμος είναι 200 μέτρα μακριά και λέω «Μισό λεπτό να πάω να κ@τ@υρήσω» και ακόμα τρέχω! Τρέχω γρήγορα, βγαίνω στον δρόμο, σταματάω ένα μηχανάκι, ανεβαίνω πάνω και με πάει στο σπίτι μου. Βρίσκω τον αδερφό μου τον Νικόλα που έχει φύγει από τη ζωή του το λέω, πάει τους βρίσκει στο ξυλουργείο, τους σαπίζει στο ξύλο, φέρνει την Αστυνομία, δύο με τρία χρόνια φυλακή», περιέγραψε ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός για τον τρόπο που κατάφερε να γλιτώσει.