Σοκ και αποστροφή. Οι καλλιτέχνες ο ένας μετά τον άλλον παίρνουν θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με τον γνωστό σκηνοθέτη και μιλούν για το «τέρας» της υποκριτικής που είχε περίεργες προτιμήσεις…

«Δεν μπορώ να διαβαθμίσω τα συναισθήματα μου το πρώτο που μου έρχεται είναι ένα μούδιασμα. Οι μαρτυρίες που έχουν βγει στην επιφάνεια είναι ανατριχιαστικές» είπε στο MEGA ο ηθοποιός, Χρήστος Λούλης.

«Ναι υπήρχαν κάποιες φήμες ότι του αρέσουν ας πούμε πώς να στο πω… ότι εν πάση περιπτώσει είναι εκτός κανονικότητας αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ τον βαθμό» συμπλήρωσε.

«Ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης υπάρχει αυτό με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας. δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο κολάσιμο» κατέληξε.

«Τέρας που μαγάρισε το Θέατρο για να κάνει το ψώνιο του»

Καταπέλτης για τον σκηνοθέτη είναι ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης που με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλά για ένα «ανίερο» τέρας που «μαγάρισε» την Ποίηση και το Θέατρο για να κάνει ψωνιστήρι και το ψώνιο του.

«Με τις ‘ευλογίες’ πολλών, για πάνω από 30 χρόνια, το ‘ανίερο’ τέρας, ‘μαγάρισε’ την Ποίηση και το Θέατρο για να κάνει ψωνιστήρι και το ψώνιο του. Έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του. Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκκαλιές νεαρών παιδιών μέχρι να ραγίσουν και ύστερα να σπάσει όποια ήθελε. Γιατί; Γιατί μπορούσε!» έγραψε.

Οργή στον καλλιτεχνικό κόσμο

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μιλώντας χθες στο MEGA δεν έκρυψε την οργή του.  «Γνώριζα αλλά δεν είχα στοιχεία» είπε ο ηθοποιός.

«Έχω υπάρξει μαθητής του πατέρα του στη σχολή του εθνικού Θεάτρου. Όλο αυτό δημιουργεί μια βαθιά θλίψη» τόνισε ο ηθοποιός Νίκος Νικολάου.

«Αυτά που ακούμε είναι πέρα από τα ανθρώπινα όρια και πρέπει κάπως να έρθει η κάθαρση. Ελπίζω να έρθει δηλαδή και να σταθεί στο ύψος της η δικαιοσύνη» είπε από την πλευρά του ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.