Μια ακόμα περιπέτεια με την υγειά του φαίνεται πως περνά ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος παραμένει κλεισμένος στο δωμάτιο του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα nassosblog «Ο ηθοποιός παραμένει κλεισμένος στο δωμάτιο του. Μάλιστα η νύχτα ήταν πολύ άσχημη μιας και πέρασε μια ακόμη κρίση πανικού. Μαθαίνω πώς είναι σε ήπια καταστολή και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Δεν ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν και η γυναίκα του είναι εκείνη που έχει επικοινωνία με τους δικηγόρους του… αλλά και με συνεργάτες και φίλους που τον στηρίζουν. Το κινητό τηλέφωνό του είναι κλειστό».

Θυμίζουμε ότι ο Φιλιππίδης νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο, ακριβώς στο χρονικό σημείο που προέκυψαν οι απίστευτες καταγγελίες σε βάρος του από πρωταγωνίστριες όπως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Κατηγορίες που κατά το ρεπορτάζ αγγίζουν τριψήφιο νούμερο.

Οι δικηγόροι του παρέλαβαν τις υποθέσεις που τον αφορούν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ώστε ο ηθοποιός-σκηνοθέτης να ετοιμάσει τη δική του απολογία-απάντηση τις επόμενες ημέρες.

Μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών σε βάρος του και τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, ακολούθησε η απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από το σίριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» αλλά και τη διαφημιστική καμπάνια της DIGEA, ενώ βέβαιη θεωρείται και η λήξη της συνεργασίας με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την ίδια στιγμή, όλα τα κανάλια που φιλοξένησαν σειρές με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη φέρονται αποφασισμένα να μην τις προβάλλουν ξανά ως επαναλήψεις.