Αίσθηση προκαλεί στην Κύπρο καταγγελία που υποβλήθηκε στις αρχές από 32χρονη γυναίκα για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό κύπριο πολιτικό το 2014.

Σύμφωνα πληροφορίες της ιστοσελίδας Sigmalive.com, ο πολιτικός κάλεσε τη νεαρή κοπέλα στο διαμέρισμά του και να προέβη σε άσεμνες πράξεις.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που διετέλεσε και στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς και στο κυπριακό κοινοβούλιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 32χρονη σήμερα γυναίκα κατήγγειλε όσα έζησε ενθαρρυμένη από τις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες για υποθέσεις παρενοχλήσεων. Η καταγγελία υποβλήθηκε την περασμένη βδομάδα στις Αρχές, οι οποίες άρχισαν τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ενώπιον των κυπριακών Αρχών βρίσκονται συνολικά επτά καταγγελίες, όλες από τον χώρο του Αθλητισμού. Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η καταγγελία της σκοπεύτριας Άντρης Ελευθερίου.

Αναφορές για κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις δε, υπήρξαν και για τον χώρο του Πολιτισμού, εντούτοις ενώπιον των Αρχών δεν έφθασε ακόμη κάποια καταγγελία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από