Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 24χρονου ράπερ, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε από τη γιαγιά του στο Τ.Α. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης και έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας.

Ο νεαρός είχε αναρτήσει βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο στη συνέχεια «κατέβηκε» από τον λογαριασμό του, εκφράζοντας την βούλησή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος στο βίντεο, δεχόταν εκβιασμούς με υλικό ακατάλληλου περιεχομένου. Στην ευρύτερη περιοχής της Περαίας έχουν εξαπλωθεί οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού μουσικού.

Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος μουσικός λίγο πριν την εξαφάνισή του εξέφρασε μέσω βίντεο στο Instagram τη βούλησή του να θέσει τέλος στη ζωή του μετά από εκβιασμούς που δεχόταν για υλικό με ακατάλληλο περιεχόμενο. Το βίντεο αυτό έχει «κατέβει» από το ίντερνετ.

Το βίντεο

Σημειώνεται πως στο ντοκουμέντο διάρκειας τριών λεπτών και 20 δευτερολέπτων ο ράπερ απαρίθμησε τους λόγους που τον οδήγησαν στη σκέψη της αυτοχειρίας.

Ένα βίντεο με προσωπικές του στιγμές που διέρρευσε στο διαδίκτυο καθώς και ο εκβιασμός για χρήματα που δεχόταν επί καιρό παραδέχτηκε πως τον οδήγησαν να θέλει σε ηλικία μόλις 24 ετών να «φύγει» από τη ζωή.

«Αυτά εδώ είναι τα τελευταία μου ραπς μάγκες. 8/2/2021 ονομάζομαι Λ… γνωστός ως L…. Πρώτα από όλα συγνώμη από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και τους έκανα να ντραπούν. Ξέρω όλοι ψάχνετε να με δείρετε, να με χλευάσετε και να μου κάνετε κακό. Σας καταλαβαίνω, αλλά ακούστε την αλήθεια.

Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης γι’ αυτό έχω και δικαστήριο. Είχα μπλέξει σε ένα κύκλωμα με αφέντρες. Είναι από χθες είναι στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μια φορά τις επόμενες με εκβίαζαν με το βίντεο. Από τότε μου έπαιρναν λεφτά και με απειλούσαν. Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω θέλατε εξαρχής όλοι όσοι το ανεβάσατε», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων.

Οι γονείς του 24χρονου, οι οποίοι διαμένουν στην Γερμανία, αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα, για να συνδράμουν στην αναζήτηση του παιδιού τους.