Η 22χρονη Γκόρμαν είναι η νεότερη ποιήτρια που έχει προσκληθεί να συμμετάσχει ως τώρα σε τελετή ορκωμοσίας προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Και πλέον αποτελεί μέλος μιας ολιγομελούς ομάδας ποιητών που έχουν δώσει το «παρών» σε αντίστοιχες τελετές στο παρελθόν, όπως ο Ρόμπερτ Φροστ, η Μάγια Αγγέλου, ο Μίλερ Ουίλιαμς, η Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ και ο Ρίτσαρντ Μπλάνκο. Κανείς εξ αυτών ωστόσο δεν βρέθηκε αντιμέτωπος με την πρόκληση που είχε να διαχειριστεί η Γκόρμαν: να γράψει ένα ποίημα που θα εμπνεύσει την ελπίδα και θα ενθαρρύνει το συλλογικό αίσθημα σε μια στιγμή που η χώρα κλονίζεται από μια θανατηφόρα πανδημία, από πολιτική βία και διχασμό.

Η εμφάνιση που πήρε διθυραμβικές κριτικές

Πέρα όμως από την ερμηνεία της, εντυπωσίασε και με τις ενδυματολογικές της επιλογές, το κίτρινο παλτό της Miuccia Prada, την κόκκινη κορδέλα της Prada και τα κοσμήματα που φορούσε, τα οποία ήταν δώρο από την Όπρα Γουίνφρεϊ,  δημιουργίες των νεοϋορκέζων σχεδιαστών Of Rare Origin και του Έλληνα Νίκου Κούλη.

Στα διάσημα μοντέλα του IMG Models, πέρα από την Κρίσι Τέιγκεν, την Λίντα Ευαγγελίστα και την Μπέλα Χαντίντ, ανήκουν και μουσικοί, ηθοποιοί και αστέρες του αθλητισμού όπως η Ναόμι Οζάκα. Το πρακτορείο θα εξασφαλίζει τη συμμετοχή της Γκόρμαν σε περιοδικά και θα αναζητά ευκαιρίες ώστε η νεαρή ποιήτρια να αρθρογραφεί για θέματα μόδας και ομορφιάς, αλλά και την συμμετοχή της σε καμπάνιες που προωθούν την «πράσινη» μόδα και την διαφορετικότητα.

Η ανάρτηση του πρακτορείου