Ο Αστέρας Τρίπολη επικράτησε με σκορ 1-0 της ΑΕΛ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 18η αγωνιστικής της Superleague και παραμένει στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 27 βαθμούς. Προτελευταίοι οι «βυσσινοί» με μόλις 8 βαθμούς.

Σκόρερ και μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ήταν ο Χερόνιμο Μπαράλες ο οποίος έκανε το 1-0 στο 60′ και χάρισε τη νίκη στους Αρκάδες.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού παίρνοντας τους τρεις βαθμούς και κρατώντας στους 6 βαθμούς τη διαφορά τους με τον Ατρόμητο που είναι 7ος με ένα ματς λιγότερο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν εκείνος που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων διατηρώντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να διασπάσει την άμηυνα της Λάρισας, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 0-0.

Το δεύτερο μέρος συνεχίστηκε σε παρόμοιο ρυθμό, μέχρι το 60′ όπου οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με τον συνήθη ύποπτο, Χερόνιμο Μπαράλες. Ο Άλβαρεζ έκανε την κίνηση από τα αριστερά, έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Αργεντίνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα να μην απειλείται ιδιαίτερα και παίρνοντας μια άκρως σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.