Εδώ και λίγο καιρό, η Αννίτα Ναθαναήλ έχει ξεκινήσει διαδικτυακή εκστρατεία οικονομικής υποστήριξης της Ιωάννας, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.

H κ. Ναθαναήλ εξήγησε στο MEGA ότι ξεκίνησε αυτή την εκστρατεία, όταν ενημερώθηκε ότι η άτυχη Ιωάννα δεν δεχόταν καμία οικονομική βοήθεια ούτε είχε κάποιο έσοδο. Επίσης, η μητέρα της δεν μπορεί να εργαστεί αφού χρειάζεται να τη φροντίζει συνεχώς.

Η κατάσταση της Ιωάννας

Η επιχειρηματίας και πρώην παρουσιάστρια έχει έρθει σε επικοινωνία με την Ιωάννα και μίλησε για την κατάσταση της υγείας της.

Όπως είπε, η Ιωάννα πρέπει να κάνει ακόμη αρκετές επεμβάσεις αποκατάστασης τόσο για το αισθητικό όσο και για το λειτουργικό κομμάτι του προσώπου της. Ήδη μάλιστα έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση του λειτουργικού κομματιού.

Ωστόσο, η μονάδα που νοσηλευόταν η 34χρονη στο Θριάσιο έχει μετατραπεί σε μονάδα Covid-19. Έτσι, τα χειρουργεία της έχουν σταματήσει. Εξάλλου, η Ιωάννα πρέπει να πάει στο εξωτερικό για περαιτέρω εξετάσεις και επεμβάσεις.

Η Αννίτα Ναθαναήλ εξήγησε ότι λείπουν κάποια μέλη από το πρόσωπο της Ιωάννας και έτσι επηρεάζεται τόσο η όρασή της όσο και η κίνησή της.

Στο 94% του προσώπου της φέρει εγκαύματα και έχει καταστραφεί το δέρμα της και οι ιστοί κάτω από αυτό. Οι γιατροί χρειάστηκε να πάρουν δέρμα από άλλα σημεία του σώματός της για να αποκαταστήσουν το πρόσωπό της.

Όσον αφορά στην ψυχολογική της κατάσταση, είναι χαρούμενη που γίνεται κάτι για εκείνη και προσπαθεί να διατηρήσει την αισιοδοξία της. Παράλληλα, ο περίγυρός της την παροτρύνει να σκεφτεί το επόμενο της βήμα.

Δείτε όσα είπε στο MEGA