Ευχετήριες κάρτες για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Παπανικολάου και τον αγώνα που δίνουν ενάντια στον κοροναϊό, ετοίμασαν μαθητές στη Θεσσαλονίκη.

Οι ζεστές ζωγραφιές των παιδιών στολίζουν ηλεκτρονικά, για πρώτη φορά φέτος, τον «τοίχο» του Νοσοκομείου στο Facebook.

«Να ξέρετε πως εμείς είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε πάρα, μα πάρα πολύ!!! Δεν σας ξεχνάμε και ξέρουμε πόσο δύσκολα περνάτε στα νοσοκομεία. Εμείς ακόμη και αν δεν σας ξέρουμε σας αγαπάμε πολύ, πολύ», γράφει ένας μαθητής.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας σώζετε από όλο αυτό που γίνεται. Όλοι στον κόσμο σας εκτιμάμε και σας αγαπάμε. Είστε οι ήρωες όλου του πλανήτη», γράφει ένα άλλο παιδάκι. «Αυτό είναι ένα μήνυμα προς αυτούς τους ανθρώπους που ζορίζονται, που δεν κοιμούνται που δεν ξεκουράζονται. Στους γιατρούς. Άμα δεν υπήρχαν δεν θα ζούσαμε, θα πεθαίναμε όλοι χωρίς αυτούς γι’ αυτό τους ευχαριστούμε πάρα πολύ», έγραψε κάποιο άλλο παιδί.

«Είμαστε δίπλα σας και δεν σας ξεχνάμε ποτέ. Ξέρουμε πόσο δύσκολα περνάτε εκεί. Πρέπει όμως εσείς και εμείς να προσέχουμε πολύ. Όλοι περνάμε δύσκολα, αλλά εμείς τις δυσκολίες τις περνάμε και πάμε παραπέρα. Αυτό πρέπει να κάνουμε, να σκεφτόμαστε θετικά και όλα θα περάσουν νερό», γράφει ένας άλλος μαθητής.

Με την καθοδήγηση της δασκάλας τους, εικοσιπέντε μαθητές της Ε’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας σχεδίασαν, ζωγράφισαν και έγραψαν ευχετήριες κάρτες, στις οποίες αντανακλάται με αυθορμητισμό η εμπιστοσύνη προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές/τριες.