Αιφνιδιαστική διαμαρτυρία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησαν, συνδικαλιστές από το χώρο του επισιτισμού τουρισμού, με την αστυνομία να προχωρά σε προσαγωγές για εξακρίβωση στοιχείων.

https://www.megatv.com/2020/12/16/estiasi-aifnidiastiki-diamartyria-syndikaliston-ekso-apo-to-megaro-maksimou-prosagoges-apo-tin-astynomia/?pubid=2020201829

«Προχωρήσαμε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση. Μας έχουν προσαγάγει. Ενα απλό πανό σηκώσαμε… Τρία άτομα πήγαμε και σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και μας είπαν ότι απαγορεύεται. Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Έχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα» είπε στο Open, ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος Εργαζομένων Επισιτισμού -Τουρισμού.

«Προτιμήσαμε να στείλουμε το μήνυμά μας τρεις εκπρόσωποι κι όχι να εξαγγείλουμε κινητοποίηση και να κατεβάσουμε στο δρόμο 1.500 άτομα», πρόσθεσε.