Palermo Palermo

Μία από τις πιο σημαντικές παραστάσεις της Πίνα Μπάους, το Palermo Palermo ξεκινά με την εντυπωσιακή πτώση ενός τοίχου από τσιμεντόλιθους, σκορπίζοντας σκόνης παντού. Η δημιουργία της παράστασης ήταν μια παραγγελία του δημάρχου της πρωτεύουσας της Σικελίας, για να γίνει ένα έργο εμπνευσμένο από την πόλη. Μια σπάνια ευκαιρία να όποιον θέλει να παρακολουθήσει το έργο της σημαντικής χορογράφου δωρεάν και στην ολότητά του, από εδώ.

Death of England: Delroy

Το δεύτερο lockdown στην Αγγλία ανάγκασε την εκπληκτική παραγωγή του National Theatre να ανέβει μόνο για μια μέρα. Το έργο όμως μαγνητοσκοπήθηκε και θα προβληθεί δωρεάν στις 27 Νοεμβρίου από το κανάλι του θεάτρου στο YouTube.

The Flying Lovers of Vitebsk

Μία ονειρική παράσταση εμπνευσμένη από τον διάσημο πίνακα του Σαγκάλ με τους ιπτάμενους εραστές θα προβληθεί μέσω live streaming από τις 3 μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Rent

To μιούζικαλ–φαινόμενο του Jonathan Larson που έχει ανέβει σε ολόκληρο τον κόσμο με τεράστια επιτυχία και έχει αποσπάσει περισσότερα από 20 Tony θα προβληθεί, όπως το σκηνοθέτησε ο Luke Sheppard, από τις 27 μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου εδώ.

The Twits

Μουχλιασμένα δημητριακά, βατράχια στα σεντόνια, σπαγγέτι από σκουλήκια και άλλα ευρήματα του Roald Dahl που διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους έρχονται με το The Twits.

Hamilton

Το βραβευμένο με Pulitzer μιούζικαλ του Lin-Manuel Miranda κινηματογραφήθηκε το 2016 στην Νέα Υόρκη με τον θίασο του Broadway και τώρα προβάλλεται online.

The Grinning Man

Μια ιστορία αγάπης και τρόμου σε σκηνοθεσία Tom Morris. Το έργο είναι βασισμένο στο «Ο άνθρωπος που γελά» του Ουγκώ, το οποίο κυκλοφόρησε λίγα χρόνια μετά τους Άθλιους.

Schaubühne

Το περίφημο βερολινέζικο θέατρο με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Thomas Ostermeier παρουσιάζει μια σειρά παραστάσεων από το αρχείο του- οι περισσότερες απ’ τις οποίες με αγγλικούς υπότιτλους.

Το φάντασμα της όπερας

Εμμονές, μπαλάντες, ένας πολυέλαιος που γίνεται χίλια κομμάτια και η πιο διάσημη μάσκα στην ιστορία του μουσικού θεάτρου. Απολαύστε την μοναδική παράσταση όπως ανέβηκε το 2011 στο Royal Albert Hall.