Παρά την έξαρση των κρουσμάτων κοροναϊού στη Βόρεια Ελλάδα και την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, μία 18χρονη αγνόησε το lockdown και διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων στο σπίτι της.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου συνέλαβαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μία 18χρονη, η οποία ως ένοικος διαμερίσματος, διοργάνωσε πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά επτά άτομα.

Σε βάρος της συλληφθείσας, όπως αναφέρει το Grtimes, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ ως διοργανώτρια του πάρτι, ενώ σε βάρος των επτά ατόμων βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση περιορισμού κυκλοφορίας.

Απομακρύνεται το σενάριο άρσης του lockdown

Το ενδεχόμενο άρσης του lockdown μετά τις 30 Νοεμβρίου δείχνει να απομακρύνεται αφού η συνεχιζόμενη αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού στη χώρα μας έχει σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες Αρχές.

Την ίδια στιγμή, τα μέτρα δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα με τη Βόρεια Ελλάδα να πολιορκείται από τη φονική πανδημία. Τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει ασφυκτικά με την πόλη να βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις

Κρούσματα νεκροί και διασωληνωμένοι παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, ενώ τεράστια είναι η διασπορά σε πολλούς νομούς της Βόρειας Ελλάδας. Στο τραπέζι έχουν πέσει πολλές προτάσεις από τους ειδικούς προκειμένου να υπάρξει μια ανάσχεση της πανδημίας

Η Βόρεια Ελλάδα έχει εκπέμψει εδώ και μέρες SOS. Εκεί νιώθουν να χάνεται η μάχη κατά της πανδημίας.

Σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα οι γιατροί αναζητούν λύσεις σε προσωπικό και χώρο. Οι θάλαμοι και οι κλινικές έχουν εξαντλήσει τα όριά τους. Οι ασθενείς άλλων παθήσεων στριμώχνονται για να δημιουργηθούν νέες κλινικές κοροναϊού.