Ακόμα πέντε θάνατοι από κοροναϊό καταγράφηκαν από το πρωί στη χώρα μας.
Ειδικότερα, από τη ζωή «έφυγε» στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ένας άντρας 64 ετών που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Μια 92χρονη που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη του ΑΧΕΠΑ κατέληξε το πρωί. Λίγο αργότερα ακόμα μία γυναίκα 78 ετών άφησε την τελευταία της πνοή στο ίδιο νοσοκομείο. Οι δυο γυναίκες είχαν υποκείμενα νοσήματα.
Νωρίτερα το πρωί κατέληξε ένας 73χρονος που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη του ΑΧΕΠΑ και ένας 86χρονος που νοσηλευόταν από τις 25 Οκτωβρίου, επίσης σε απλή κλίνη στον Ευαγγελισμό. Και οι δύο έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.
- Σύνταξη από το Δημόσιο πριν τα 62 το 2026: Οι 8 κατηγορίες που «κλειδώνουν» πρόωρη έξοδο
- Ανακαλύψεις στον κόλπο του Γιβραλτάρ: Το εντυπωσιακό «νεκροταφείο» πλοίων που καλύπτει 2.500 χρόνια ιστορίας
- Πώς εξελίσσόνται τα λεξιλόγια: Η τεχνητή νοημοσύνη αποκαλύπτει κρυφούς μαθηματικούς νόμους στη γλωσσική εξέλιξη






