H εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 21:00 υποδέχεται την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

H εκπομπή την οποία έχουν αγκαλιάσει οι τηλεθεατές από την προηγούμενη σεζόν φέρνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μια μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου που σπάνια εμφανίζεται στην τηλεόραση.

Η μοναδική ερμηνεύτρια παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση ένα πλήρες μουσικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους τηλεθεατές του MEGA.

Μαζί της, στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»,  θα βρίσκονται εκλεκτοί προσκεκλημένοι, συνεργάτες αλλά και φίλοι από τα παλιά. Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μοιράζονται με την Ελευθερία Αρβανιτάκη όλα όσα τους ενώνουν. Στη σκηνή ανεβαίνει και ένας νέος πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, ο Θοδωρής Βουτσικάκης.

Δείτε πρώτοι ένα μουσικό απόσπασμα από το αγαπημένο τραγούδι «Δυνατά» που έκανε τεράστια επιτυχία όταν πρωτοκυκλοφόρησε και στη συνέχεια μπήκε και σε άλλους δίσκους σε διάφορες εκδοχές.

«Εδώ να μείνεις» με την Ελευθερία στο MEGA.

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 21:00