Ο Σάσα Μπάρον Κόεν, με τη δεύτερη ταινία του, τον Μπόρατ, επιστρέφει και πάλι στον τόπο του εγκλήματος…το στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μπόρατ είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας, δημοσιογράφος από το Καζακστάν, που πρωταγωνιστεί στο ομώνυμο καυστικό ψευδοντοκιμαντέρ του Σάσα Μπάρον Κόεν.

Στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας, ο Μπόρατ παρεισφρύοντας σε μεγάλες εκδηλώσεις των ΗΠΑ, όπως πολιτικά συνέδρια και συναυλίες και διοργανώνοντας δήθεν συνεντεύξεις παγιδεύει αμερικανούς πολίτες, καλλιτέχνες και πολιτικούς σε άκρως αμήχανες καταστάσεις.

To 2003 για παράδειγμα ο Σάσα Μπάρον Κόεν, ως ράπερ με το όνομα Ali G, είχε πάρει συνέντευξη από τον επιχειρηματία, τότε, Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτή τη φορά στα πλαίσια της νέας ταινίας του Μπόρατ, ο αγαπημένος ήρωας έστησε στον στενό φίλο και δικηγόρο του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι μια φάρσα που έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις, καθώς πριν καν την πρώτη προβολή της ταινίας, που θα γίνει την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου,  έχουν ήδη κυκλοφορήσει φωτογραφίες του Τζουλιάνι να βρίσκεται ξαπλωμένος σε κρεβάτι ξενοδοχείου έχοντας μπροστά του μια νεαρή κοπέλα, που υποδυόταν μια καζακστανή δημοσιογράφο.

Όπως αναφέρει ο Guardian, η νεαρή κοπέλα προσποιούμενη τη δημοσιογράφο ενός δήθεν συντηρητικού τηλεοπτικού προγράμματος από το Καζακστάν, ζήτησε από τον Ρούντι Τζουλιάνι να της παραχωρήσει συνέντευξη σχετικά με την πανδημία Covid-19.

Ο Τζουλιάνι δέχτηκε και συναντήθηκαν σε σουίτα ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης. Μετά το τέλος της συνέντευξης, η «δημοσιογράφος» πρότεινε στον Τζουλιάνι να πιουν ένα ποτό, στην κρεβατοκάμαρα της σουίτας.

Ο Τζουλιάνι δέχθηκε. Αυτό που δεν γνώριζε ήταν ότι η κοπέλα που είχε απέναντί του, στην πραγματικότητα ήταν η 24χρονη βουλγάρα Μαρία Μπακάλοβα, η οποία στη νέα ταινία του Σάσα Μπάρον Κόεν, υποδύεται την κόρη του Μπόρατ, και πως η σουίτα ήταν παγιδευμένη από κρυφές κάμερες.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της υποτιθέμενης συνέντευξης ακολουθεί μια αναπάντεχη αλληλουχία γεγονότων.

Η «δημοσιογράφος» βγάζει το μικρόφωνο του Ρούντι Τζουλιάνι.

Πηγή: dailiymail.co.uk

Αμέσως μετά, ο Τζουλιάνι ξαπλώνει στο κρεβάτι βάζοντας τα χέρια του μέσα στο παντελόνι του.

Για τη συγκεκριμένη κίνηση που κάνει με τα χέρια του μέσα στο παντελόνι, ο Τζουλιάνι υποστήριξε ότι απλώς έφτιαχνε το πουκάμισό του, που είχε βγει λόγω της αφαίρεσης του μικροφώνου.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή εισβάλει στο δωμάτιο ο Σάσα Μπάρον Κόεν, ως Μπόρατ, φορώντας το αγαπημένο του μαγιό και φωνάζοντας: «Είναι 15 ετών. Είναι πολύ μεγάλη για σένα»

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Ιούλιο, κατά τη διάρκεια δηλαδή των γυρισμάτων της ταίνιας Μπόρατ.

Ο Τζουλιάνι, αμέσως μετά την εισβολή του Μπόρατ, κάλεσε την αστυνομία ενώ αργότερα δήλωσε στη New York Post: «Αυτός ο τύπος μπούκαρε μέσα, φορώντας κάτι τρελό, ένα ροζ, θα μπορούσα να πω, διαφυλικό ρούχο».

Όπως αναφέρει πάντως ο Guardian  «ακόμα και πριν βάλει τα χέρια του μέσα στο παντελόνι του, ο Τζουλιάνι δεν μοιάζει και ιδιαίτερα ‘αθώος’. Κολακευμένος, φλερτάρει, πίνει ουίσκι, βήχει, δεν τηρεί τις αποστάσεις και ισχυρίζεται ότι οι γρήγορες ενέργειες του Τραμπ την περασμένη άνοιξη, έσωσαν εκατομμύρια ζωές Αμερικανών από τον κοροναϊό. Επίσης αποδέχεται -τουλάχιστον υποθετικά – να φάει μια νυχτερίδα με τη δημοσιογράφο».