Ξέφρενο πάρτι έχουν οργανώσει οι ONIRAMA για το βράδυ της Παρασκευής στο «Σπίτι με το ΜEGA».

Το συγκρότημα γιορτάζει τα 20 χρόνια στη μουσική με μια μουσική γιορτή στην οποία θα ερμηνεύουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Και φυσικά πάρτι χωρίς καλεσμένους δεν γίνεται. Έτσι στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα βρεθούν μαζί με τους Onirama η Έλενα Παπαρίζου, ο Μάνος Πυροβολάκης, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Στεφανία Ρίζου.

Αρχίζει ο χορός…

Οι ONIRAMA ξεδιπλώνουν το μουσικό άλμπουμ της 20χρονης πορείας του σε μία μοναδική τηλεοπτική συναυλία με τραγούδια όπως «Δύσκολος Καιρός για Πρίγκιπες», «Το ξέρω θα ‘ρθείς», «Επαναστάτης», «Ό,τι Δεν Έχεις», «Κλεψύδρα» αλλά και τις πρόσφατες επιτυχίες τους «Που Ήσουν Χθες» και φυσικά το hit της φετινής σεζόν «Αχ Να Σε Ξέχναγα».

To συγκρότημα μοιράζεται τη σκηνή με αγαπημένους φίλους με τους οποίους ενώνουν τις φωνές τους.

Η Number One Έλενα Παπαρίζου συναντά για ακόμα μια φορά τους ONIRAMA και όπως πάντα το αποτέλεσμα της μουσικής τους συνάντησης είναι απολαυστικό.

Την ανεξάντλητη ενέργεια του συγκροτήματος επί σκηνής μοιράζεται και ο Μάνος Πυροβολάκης με τη λύρα του δίνοντας το δικό του παλμό. Στη βραδιά συμμετέχει ο πληθωρικός Γιάννης Ζουγανέλης απογειώνοντας το κέφι στη σκηνή. Μαζί τους και η Στεφανία Ρίζου.

«Αισθάνομαι σπίτι μου»

Ο frontman του γκρουπ Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη για τη μεγάλη βραδιά στο MEGA.

«Αισθάνομαι σπίτι μου» ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης τονίζοντας ότι έχει παρακολουθήσει την εκπομπή από την αρχή της και του αρέσει πολύ.

Ο Θοδωρής Μαραντίδης αποκάλυψε ότι υπήρξαν φορές που ήταν τεταμένες οι σχέσεις μεταξύ των μελών του γκρουπ και είχε δημιουργήσει άσχημο κλίμα. Το θεωρώ πολύ ανθρώπινο και λογικό. Τα θεμέλια αυτής της σχέσης βοήθησαν να ξεπεραστεί και να δημιουργηθούν μακροπρόθεσμα πιο δυνατοί δεσμοί.

Όσον αφορά το διαζύγιο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου ο Θοδωρής Μαραντίδης δήλωσε: «Όταν έρχεται ένα διαζύγιο δεν σταματά να υπάρχει οικογένεια. Προσπαθεί κάθε ζευγάρι να δει τη νέα πραγματικότητα και να διατηρήσει την οικογένεια σε αυτό το επίπεδο και με αυτόν τον τρόπο ώστε να μην δημιουργούνται τριβές. Αυτό θέλει δουλειά. Όπως μια σχέση θέλει καθημερινή δουλειά για να υπάρξει. Και ένας χωρισμός στην αρχή θέλει δουλειά μέχρι να βρεις την ισορροπία για να είσαι καλά εσύ και τα παιδιά σου».

«Ο Φίλιππος νιώθει μεγάλη άνεση στο να εκτίθεται. Κάνουμε το σταυρό μας και είμαστε δίπλα του» είπε γελώντας ο Θοδωρής Μαραντίνης για τον μεγάλο του γιο σχολιάζοντας ότι και οι δυο γιοί του είναι πρόεδροι στην τάξη τους. «Τους αρέσει πολύ η μουσική, χορεύουν πολύ. Δεν τους έχω πιέσει καθόλου. Ο μεγάλος έχει αρχίσει να ηχογραφεί» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Φιλία που έγινε μουσική συνήθεια

Το συγκρότημα σχηματίστηκε τον Οκτώβριο του 2000 ως αποτέλεσμα μιας ιδέας του Θοδωρή Μαραντίνη και του Διονύση Φραντζή όταν συναντήθηκαν στη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας.

Ιδρυτικά μέλη ήταν επίσης οι Γιώργος και Δημήτρης Κοκονίδης, ενώ λίγους μήνες αργότερα έγινε μέλος ο Κώστας Καρακατσάνης.

Το συγκρότημα ξεκίνησε αρχικά σαν χόμπι, με το όνομα «Mixing Up The Medicine», όνομα που αντικατόπτριζε τα πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής που έπαιζαν.

Το 2003 έγινε μέλος ο Χρήστος Τρεσίντσης και στα μέσα της ίδιας χρονιάς έγινε η μετονομασία του συγκροτήματος σε Onirama, όνομα που προέρχεται από τη φράση «Τα Όνειρά μας».

Όλα άρχισαν με «κλειστά ματιά»

Στα τέλη του 2005 κυκλοφόρησε το πρώτο τους άλμπουμ, με το τραγούδι «Ο Χορός» (Κλείσε τα Μάτια) να γίνεται επιτυχία, όπως και το σινγκλ «Μια μέρα θα’ ρθεις».

Το Μάρτιο του 2006 οι Onirama ήταν υποψήφιοι στην κατηγορία του καλύτερου ποπ συγκροτήματος στα 5α Βραβεία Αρίων.

Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ, με τίτλο «Κλεψύδρα» το οποίο ήταν στην πρώτη θέση στους καταλόγους επιτυχιών της IFPI και έπειτα έγινε χρυσό.

Το ίδιο άλμπουμ ήταν στην 11η θέση στον κατάλογο με τα 50 καλύτερα ελληνικά άλμπουμ του έτους 2008 και στην 13η θέση στον κατάλογο ελληνικών και ξένων άλμπουμ του 2008.

Το Νοέμβριο του 2010 κυκλοφόρησε ο δίσκος Στη Χώρα των Τρελών ηχογραφημένος στα Black Studios στη Σαντορίνη. Περιελάμβανε το επίσημο τραγούδι των Special Olympics Athens 2011 Εκεί για σένα εγώ.

Το 2014 κυκλοφόρησε ο δίσκος «Μεθυσμένο τατουάζ» και το 2017 ο «Ποπ Αρτ».