Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό με το προσβλητικό φώτοσοπ που έχει εμφανιστεί στο ελληνικό διαδίκτυο και δείχνει τον Νίκο Βούτση να φιλά το χέρι του… Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η φωτογραφία του πρώην προέδρου της Βουλής στην οποία κάνει χειροφίλημα στη Θεοδώρα Τζάκρη παραποιήθηκε έτσι ώστε να φαίνεται ότι κάνει χειροφίλημα στο γραμματέα της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, τόνισε σχετικά: «Ευτυχώς οι διαδικασίες για καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι εύκολες. Εάν κάποιοι ποντάρουν στο ότι θα κουραστούμε, καλύτερα ας αλλάξουν πλευρό».

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.