Τραγωδία στον Αλμυρό με 39χρονο πυροσβέστη που έπεσε νεκρός την ώρα της πλύσης οδοστρώματος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 12.30 μετά το μεσημέρι, πυροσβέστες, έκαναν πλύση στο οδόστρωμα κοντά στις εργατικές πολυκατοικίες και την ώρα που γινόταν απάντληση, κάτω από άγνωστες συνθήκες, η μάνικα ξέφυγε και χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι τον 39χρονο πυροσβέστη.
Ο άτυχος άνδρας έπεσε αναίσθητος, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του.
Παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του, ο άτυχος πυροσβέστης δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, ενώ στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου μεταφέρθηκε άμεσα, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του και αν οφείλεται σε χτύπημα, στην πτώση ή σε παθολογικά αίτια.
- ΣΕΦ: Η μαύρη σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο αγώνας πόλο που έγινε κανονικά
- Kλειστοί σταθμοί του Μετρό και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις πορείες στη μνήμη Γρηγορόπουλου
- Συνάντηση Γεραπετρίτη με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης – Επαναβεβαίωσαν τη θετική δυναμική στη σχέση των δύο χωρών







