Οι φίλαθλοι ετοιμάζονται να υποδεχτούν το Φθινόπωρο και επίσημα, σε ένα Σαββατοκύριακο που κανείς δεν θέλει να περάσει μακριά από την οθόνη του. Super League, Premier League και La Liga κάνουν τη μεγάλη επιστροφή τους σήμερα και αύριο, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί επιτέλους και ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού-ΑΕΚ. Εμείς έχουμε ήδη πάρει απόφαση ότι θα κλειστούμε στο σπίτι μέχρι νεοτέρας, και ήδη… μελετάμε τα προγνωστικά.

Αρχίζουν τα ματς

Σε μια σεζόν που αναμένεται να είναι ακόμη πιο απρόβλεπτη από ό,τι συνήθως, κυρίως λόγω των ασυνήθιστων συνθηκών της πανδημίας, είτε – στην περίπτωση της Super League που κάνει την πρεμιέρα της απόψε– οι μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις ετοιμάζονται για μια πολύ καλή αρχή.

Η Premier League ξεκινά δυναμικά αύριο ενώ για την ίδια μέρα ορίστηκε και η σέντρα της La Liga. Η δεύτερη πρεμιέρα μας γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό, αφού το πάθος μας για ισπανικό ποδόσφαιρο αναμένεται φέτος να ικανοποιηθεί περισσότερο από ποτέ. Πλέον, μπορούμε να παρακολουθούμε κάθε αγώνα, μόνοι ή με τους φίλους μας, μέσω livestreaming στο betshop.gr.

Στοιχηματίζουμε σε μια καλή σεζόν

Ποιοι θα είναι οι φετινοί πρωταθλητές; Οι πρώτοι σκόρερ; Και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν; Οι αναλύσεις και τα στοιχήματα με τους φίλους θα πέσουν βροχή, άλλωστε αυτές οι συζητήσεις δεν είναι η μισή χαρά της θέασης των αγώνων;  Εμείς θα σας εκμυστηρευτούμε ότι φετινό φαβορί για την Super League είναι ο Ολυμπιακός, ενώ για τη La Liga η Ρεάλ Μαδρίτης. Εσείς μπορείτε να αξιοποιήσετε την πληροφορία όπως καταλαβαίνετε…