Δεν αναμένονται εκτεταμένοι εμβολιασμοί κατά του κοροναϊού μέχρι τα μέσα του ερχόμενου έτους, δήλωσε την Παρασκευή εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) υπογραμμίζοντας τη σημασία των αυστηρών ελέγχων της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειάς τους.

«Δεν περιμένουμε ότι θα δούμε εκτεταμένους εμβολιασμούς μέχρι τα μέσα του ερχόμενου έτους», δήλωσε η εκπρόσωπος Μάργκαρετ Χάρις στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στη Γενεύη.

«Αυτή η φάση 3 πρέπει να διαρκέσει περισσότερο επειδή είναι ανάγκη να δούμε πόσο αληθινά προστατευτικό είναι το εμβόλιο και είναι επίσης ανάγκη να δούμε πόσο ασφαλές είναι», πρόσθεσε η εκπρόσωπος αναφερόμενη στις κλινικές δοκιμές των εμβολίων.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.