Ξεκάθαρη στάση υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος για τις 12 Σεπτεμβρίου κράτησε η Λίγκα όπως προέκυψε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο. Όπως το «10» ανέφερε από πριν, κόντρα στην κινδυνολογία των γνωστών «εξυγιαντικών» ΜΜΕ που έχουν ως σκοπό απλά και μόνο το… χάος, είναι δεδομένη η πρόθεση και η επιβεβαίωση από την Λίγκα για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 12/9 όπως έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό. Κόντρα στα παιχνίδια της ΕΠΟ και αυτών που… υπηρετεί.

Μπορεί οι «άστεγες» ομάδες να έπαιξαν παιχνίδι εντυπώσεων στην Γενική Συνέλευση, καθυστερώντας απλά για την Τετάρτη την ψήφιση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, όμως στο Δ.Σ. ήταν «μπετόν» η απόφαση για έναρξη στις 12/9. Ομόφωνα! Ακόμη και η ΑΕΚ που ως γνωστόν… παίζει τον ρόλο της στα όσα συμβαίνουν γύρω από τον περιβόητο τελικό. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως αποφασίστηκε ομόφωνα από την Λίγκα να προσφύγει κατά της ΕΠΟ σε περίπτωση που το απόγευμα που είναι η Εκτελεστική Επιτροπή αποφασιστεί να γίνει ο τελικός την μέρα που ξεκινά το πρωτάθλημα, δηλαδή 12 Σεπτεμβρίου.

Η Λίγκα δεν πρόκειται να το δεχθεί, με τον Μπουτσικάρη μάλιστα να διαβάζει επιστολή της ΕΠΟ, σχετική που ανέφερε πως η επιτροπή διοργανώσεων θα προτείνει στην εκτελεστική επιτροπή αυτή την ημερομηνία. Παρότι η ίδια η ΕΠΟ έχει εγκρίνει εδώ και εβδομάδες την έναρξη του πρωταθλήματος στις 12/9. Απίστευτα πράγματα!