Στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Λουκάς Σπαρτιώτης, δικηγόρος του 44χρονου καθηγητή που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας, ρίχνοντας φως στην υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Με κουκούλα στο κεφάλι οδηγήθηκε στον ανακριτή σήμερα, ο 44χρονος καθηγητής που κατηγορείται ότι αποπλάνησε 14χρονη μαθήτριά του, στο Γυμνάσιο που δίδασκε στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποδέχεται καταρχήν μέρος της κατηγορίας για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση αλλά αρνείται ότι η παράνομη σχέση με τη μαθήτριά του ήταν μακροχρόνια.

Ο δικηγόρος του, μιλώντας στην εκπομπή Live News, ανέφερε αρχικά ότι δεν έχει «τεράστια σημασία η διαφορά των 14 και των 15 ετών, με τον νέο ποινικό κώδικα που θα εφαρμοστεί στην συγκεκριμένη υπόθεση».

Επίσης με δεδομένο ότι η ανάκριση συνεχίζεται ακόμα, παρακάλεσε λόγω και της φύσης του αδικήματος να είναι άπαντες πολλοί προσεκτικοί «οποιαδήποτε στοιχεία χωρίς αποδείξεις να μην γίνουν γνωστά κινδυνεύουμε να στιγματιστούν δύο οικογένειες».

«Η θέση του κατηγορουμένου, δεν έχει αποδεχθεί την κατηγορία έτσι όπως του έχει αποδοθεί. Ομολόγησε κάτι το οποίο έχει συμβεί. Έδωσε τις δικές του αιτιάσεις και εξηγήσεις. Ακόμα βρισκόμαστε στα πλαίσια της ανάκρισης, αναμένουμε την πορεία της ανάκρισης».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε σχετικά με την υπόθεση μιλώντας στο MEGA o Λουκάς Σπαρτιώτης :

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από