Η ΑΕΚ φιλοξενεί αύριο (28/6) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των playoffs. Στο μεγάλο ντέρμπι με τους «ερυθρολευκους, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θα παραταχθεί με πολλές ελλείψεις. Στα πολλά προβλήματα, προστέθηκε και ο τραυματισμός του Μπάρκα στην προπόνηση.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι, με τον Ιταλό τεχνικό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μάνταλου, Ολιβέιρα και Σιμόες. Και οι τρεις παίκτες αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα στον ημιτελικό με τον Άρη και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, εκτός έμειναν οι Λόπες, Μπακάκης και Γαλανόπουλος που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο Βασίλης Μπάρκας, που δεν προπονήθηκε λόγω ενός χτυπήματος στο αριστερό του πόδι.

Ετσι, η ΑΕΚ πάει… μισή στο ντέρμπι με την ομάδα του Μαρτίνς, με τον Καρέρα να μην μπορεί να βασιστεί σε πολύ σημαντικές μονάδες.

Στην αποστολή  βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χούλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Λιβάια, Αραούχο, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.