Τον δικό της αγώνα δίνει καθημερινά στο νοσοκομείο η Ιωάννα που που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, ενώ την ίδια στιγμή η 35χρονη που κατηγορείται για το έγκλημα, αρνήθηκε να απολογηθεί και κρίθηκε προφυλακιστέα.

Η Ιωάννα υποβάλλεται στο πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Όπως έχει γίνει γνωστό η καυστική ουσία έχει κάψει το 93% του προσώπου της και οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να σώσουν την κατάσταση.

Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας,  μιλώντας στο «MEGA Mag» ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία της 35χρονης που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της άτυχης κοπέλας

Όπως τόνισε ο κ. Αλεξανδρής, σχολιάζοντας το σενάριο για διεξαγωγή ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ο κάθε κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να ζητήσει οτιδήποτε θεωρεί στοιχείο προς υπεράσπισή του.

Διαβάστε επίσης: Τα μηνύματα της 35χρονης στην Ιωάννα, η ατελείωτη παρακολούθηση και η εμμονή με τον 40χρονο

Ωστόσο, εκτίμησε πως δεν θα προχωρήσει σε σχετικό αίτημα η πλευρά της κατηγορούμενης.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η Ιωάννα είχε διακόψει από την πλευρά της οποιαδήποτε επικοινωνία μέσω διαδικτύου με το εμπλεκόμενο τρίτο πρόσωπο.

Για τη συνέχεια, σημείωσε πως το μείζον είναι να βγει στην κοινωνία η Ιωάννα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ενώ χαρακτήρισε αρκετά δεμένη την κατηγορία που βαραίνει την 35χρονη.

Σοκαρισμένος ο 40χρονος από τις εξελίξεις της επίθεσης με το βιτριόλι, λέει ο δικηγόρος του

Στην εκπομπή «MEGA Mag» μίλησε ο κ. Δημήτρης Γκαβέρας, δικηγόρος του 40χρονου ο οποίος βρέθηκε άθελα του στο επίκεντρο της ιστορίας με την επίθεση με βιτριόλι.

Ο κ. Γκαβέρας έκανε λόγο για τυπική σχέση μέσω Facebook που είχε ο 40χρονος μετην άτυχη Ιωάννα, με μια προτεινόμενη φιλία και 5-10 μηνύματα.

Σχετικά με την κατηγορούμενη, ο 40χρονος δεν θεωρούσε ότι είχε κάποιο δεσμό μαζί της, αλλά ένα είδος ελεύθερης και περιστασιακής σχέσης. Δεν είχαν βγει έξω οι δυο τους για καφέ ή ποτό ούτε είχαν κάποιου άλλου είδους κοινωνική ζωή.

Ο 40χρονος, είπε ο δικηγόρος του, είναι έκπληκτος και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι μπορεί η εγκληματική ενέργεια να οφείλεται σε εκείνον.

Η επικοινωνία μάλιστα με την φερόμενη ως δράστρια είχε σταματήσει μήνες πριν το τραγικό συμβάν.

Τέλος σημείωσε πως ο εντολέας του έχει υποστεί τεράστια ηθική βλάβη καθώς διέρρευσαν τα προσωπικά του δεδομένα και επιφυλάσσεται κάθε δικαιώματός του.