Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία του 49χρονου στον Εύοσμο συγκλονίζουν την κοινή γνώμη.

Η σύζυγος και η κόρη του 49χρονου, που κατηγορούνται για την δολοφονία του πήραν προθεσμία για να να απολογηθούν την Παρασκευή.

Ενώπιον της εισαγγελέως, οι δύο γυναίκες, ανέφεραν ότι το θύμα τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ υπήρχαν και οικονομικές διαφορές ανάμεσα στο ζευγάρι και αυτή η συμπεριφορά του ήταν η αιτία να οπλίσει το χέρι τους.

Αδερφή θύματος: Δεν τιμάνε τη μνήμη του νεκρού

Κατά της συζύγου του 49χρονου στρέφονται συγγενείς του οδηγού ταξί και ιδιαίτερα η αδερφή του η οποία υποστηρίζει ότι οι κατηγορούμενες λένε ψέμματα.

«Αγαπούσε πάρα πολύ και τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Είναι ψέματα. Τα κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης, γιατί μαζί μάνα και κόρη τον σκότωσαν. Ο αδερφός μου ποτέ δεν σήκωσε χέρι επάνω της. Δεν τιμάνε ούτε τη μνήμη του νεκρού. Δεν άξιζε ο αδερφός μου να είναι σε αυτήν τη θέση. Στα παιδιά του δεν έλειψε τίποτα, αυτός έκανε στερήσεις για να τα έχουν τα παιδιά του όλα και στο τέλος… το τέλος το ξέρετε» ανέφερε η αδερφή του θύματος μιλώντας στο Star.

«Θα γυρίσουν τώρα και θα πούνε ότι ο Λάζαρος έκανε τέτοιο πράγμα, είναι δυνατόν, θα τρελαθούμε τελείως, δηλαδή υπάρχει και θεός, αυτή η γυναίκα, δεν ξέρω, μας έχει αφήσει άναυδους» συνέχισε η ίδια.

Ξάδερφος 49χρονου: Δεν έτρωγε ξύλο από τον άντρα της αλλά από τους εραστές της

Ο ξάδελφος του 49χρονου οδηγού ταξί υποστηρίζει μια εντελώς διαφορετική θεωρία για την δολοφονία του 49χρονου.

«Αγαπούσε πολύ την οικογένειά του και αυτός νόμιζε ότι παντρεύτηκαν από αγάπη. Ο πρώτος χωρισμός ήρθε το 2006. Πριν από έξι χρόνια ήταν τα πιο σοβαρά προβλήματα και έφυγε από το σπίτι. Ο συγχωρεμένος ξάδελφός μου αγαπούσε τα παιδιά του και ήθελε να ενώσει την οικογένεια, γι’ αυτό και τη δέχτηκε πάλι πίσω. Το 2013-2014, δε θυμάμαι, υπάρχει μια μεγάλη κρίση και ξαναφεύγει. Από τότε ξεκίνησε το βασανιστήριο του. Αυτή τον έχει κυνηγήσει τόσο πολύ, τον είχε πάει τόσες φορές στην αστυνομία για ψύλλου πήδημα, του έκανε τη ζωή πατίνι. Την οικονομική διαχείριση των πάντων την έκανε αυτή. Την πρώτη φορά του άδειασε τους λογαριασμούς κι έφυγε. Η γυναίκα του ήταν τόσο χειριστική που τους είχε όλους στα δικά της πρότυπα» περιέγραψε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η γυναίκα μπορεί να πήγε σε κέντρο κακοποιημένων γυναικών «όχι από το ξύλο που έτρωγε από τον ξάδελφό μου αλλά από τους εραστές της».

«Με βίαζε από 14 ετών»

Η κόρη του 49χρονου φέρεται να υποστήριξε πως ήταν θύμα βιασμού από τον πατέρα της, από την ηλικία των 14 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μάνα και κόρη μπήκαν στο δωμάτιο του θύματος τα ξημερώματα της Κυριακής και αφού ακινητοποίησαν τον 49χρονο, τον τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι. Ο 49χρονος έφερε 15 μαχαιριές σε λαιμό και πρόσωπο.

Σημειώνεται πως και η σύζυγος υποστήριξε πως ήταν κατά καιρούς και η ίδια θύμα κακοποίησης από τον 49χρονο ενώ φαίνεται πως στο παρελθόν είχε φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο 49χρονος άντρας ήταν νευρικός και οξύθυμος και ερχόταν συχνά σε αντιπαράθεση με την οικογένειά του.