Αίσθηση και αντιδράσεις προκαλεί η αποκάλυψη του MEGA για τη διοργάνωση πάρτι σε υπερπολυτελείς βίλες της Μυκόνου, που πραγματοποιούνται κάτω από τη μύτη της αστυνομίας.

Οι επιχειρηματίες του νησιού μιλούν για «δύο μέτρα και δύο σταθμά» και υπογραμμίζουν ότι, ενώ εκείνοι καλούνται να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους με όλους τους κανόνες ασφαλείας, κάποιοι κινούνται στο σκοτάδι, φοροδιαφεύγουν και οργανώνουν πριβέ πάρτι, παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας.

Τα τελευταία 3 χρόνια πριβέ βραδιές που διοργανώνουν Έλληνες και ξένοι σε βίλες, πολυτελέστατες επαύλεις και θαλαμηγούς με εισιτήριο εισόδου από 1.000 ευρώ και φυσικά χωρίς να κόβουν αποδείξεις, δίνουν και παίρνουν στο νησί των ανέμων.

Κοινό μυστικό τα πριβέ πάρτι

Κοινό μυστικό, τουλάχιστον μεταξύ των μυημένων, οι μυστικές προσκλήσεις, όπως αυτή, που έφταναν στα κινητά των ενδιαφερόμενων.

Στο ίδιο μήνυμα επισυνάπτονται κανονικά και οι συντεταγμένες της βίλας αλλά και φωτογραφίες προκειμένου η πρόσβαση να είναι εύκολη.

Η τοποθεσία είναι μυστική ακόμα και για τους ίδιους τους πελάτες την μαθαίνουν λίγες ώρες μόλις πριν από το πάρτι με ένα μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο όπου τους δίνονται οι συντεταγμένες και μάλιστα σε συγκεκριμένες εφαρμογές που δεν ανιχνεύονται.

Με τιμοκατάλογο στα πάρτι

Οι διοργανωτές απευθύνονται σε γερά πορτοφόλια για ένα καλό πάρτι η τιμή εισόδου ξεκινάει από 500 ευρώ μαζί με τις καταναλώσεις , η τιμή για μια μόνο βραδιά μπορεί να ξεπεράσει τα 10 χιλιάρικα… μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις προπληρώνεται κάποιο μέρος του ποσού…όσο πιο καλός ο dj τόσο πιο ακριβό το πάρτι.

Στην τιμή περιλαμβάνονται σχεδόν όλα, μουσική από τους πιο γνωστούς DJs στον κόσμο άφθονο αλκοόλ, μυσταγωγικές τελετές , μέχρι ναρκωτικές ουσίες που διαφημίζονται στο διαδίκτυο ως ελιξίρια, όπως καταγγέλλουν οι επιχειρηματίες του νησιού.

Για τη συγκεκριμένη βίλα που βρισκόμαστε έχει γίνει καταγγελία από το σύλλογο καταστηματαρχών για διεξαγωγή παράνομων πάρτι. Ο σύλλογος ζητά από τις αρχές να πράξουν τα νόμιμα.

Χιλιάδες τουρίστες μετακινούνται με βανάκια κάθε βράδυ από τα beach bar και τα bar του νησιού εκεί μέχρι τα ξημερώματα…

Με security τα πάρτι στις βίλες

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι καταστηματάρχες, οι βίλες φρουρούνται από security που έχουν πάρει σαφείς και αυστηρές οδηγίες να ελέγχουν την πρόσβαση, ώστε να μην μπορεί κανένας τρίτος να εισέλθει στον χώρο του πάρτι χωρίς να έχει πάρει την απαραίτητη πρόσκληση

Kάποιοι από τους διοργανωτές των εν λόγω events έφτασαν στο σημείο να δημιουργήσουν και ιστοσελίδα προκειμένου να αλιεύσουν πελάτες και να εισπράξουν την αμοιβή τους που μεταφράζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, δεδομένου ότι προσελκύουν και χιλιάδες τουρίστες που δεν έχουν αντίρρηση να πληρώσουν αδρά.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA: