Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα ανοίξουν και τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα (δύο εβδομάδες νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο), ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως μέσα στη μέρα θα δοθούν στη δημοσιότητα οι σχετικοί κανόνες για τη λειτουργία τους.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έκρινε ότι η επιδημιολογική πορεία του κοροναϊού επιτρέπει το άνοιγμα των εν λόγω πολυκαταστημάτων.

«Η επιστροφή στην κανονικότητα γίνεται με ταχύτητα», δήλωσε ο ίδιος, προσθέτοντας πως στις 18 Μαΐου μαζί με τα Εμπορικά Κέντρα και τα shopping mall θα ανοίξουν και ζωολογικοί και βοτανολογικοί κήποι.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.