Το «κατηγορώ» για το έγκλημα με θύμα τη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, εισηγείται αύριο το πρωί η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Η εισαγγελική λειτουργός με βάση το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας, αλλά και όσα ακούστηκαν μέσα στη δικαστική αίθουσα, αναμένεται να εισηγηθεί στους δικαστές και τους ενόρκους για την ποινική μεταχείριση των δύο κατηγορουμένων που κάθονται στο εδώλιο «φορτωμένοι» με βαρύτατες αξιόποινες πράξεις.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας, ολοκληρώθηκε η απολογία και του δεύτερου κατηγορούμενου, οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του οποίου αμφισβητήθηκαν.

Μέχρι και την ύστατη στιγμή η εισαγγελέας κάλεσε τους κατηγορούμενους να πουν την αλήθεια για τη μοιραία νύχτα, αλλά εκείνοι επέμειναν να ρίχνει ο ένας στον άλλον το βάρος της ποινικής ευθύνης.

Μετά το τέλος της εισαγγελικής πρότασης θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής, οι οποίοι εκπροσωπούν την οικογένεια του θύματος και της υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Αμέσως μετά οι τρεις τακτικοί δικαστές και οι τέσσερις ένορκοι θα αποσυρθούν για διάσκεψη πριν ανακοινώσουν την ετυμηγορία τους με την οποία και θα πέσει η "αυλαία" της πρωτόδικης δίκης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από