Αφίξεις, αναβαθμίσεις ή δομικές αλλαγές στον κυβερνητικό μηχανισμό και σίγουρα πάντως διορθωτικές κινήσεις αναμένεται να επεξεργαστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθ’ οδόν προς τη συμπλήρωση του πρώτου έτους διακυβέρνησης και ενόσω ο ίδιος έχει πλήρη εικόνα για την αποδοτικότητα, τους ρυθμούς και τη «χημεία» των στελεχών του.

Η αξιολόγηση από τον Πρωθυπουργό και τους εξ απορρήτων συνεργάτες του όχι μόνο δεν σταμάτησε ούτε μέρα, αλλά στο δίμηνο της υγειονομικής κρίσης… προστέθηκαν σημειώσεις στο πρωθυπουργικό μπλοκάκι με αναθεωρήσεις, αστοχίες και επιτυχίες.

Στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού διαμηνύουν ότι το σχέδιο εξόδου από την υγειονομική κρίση ως τα τέλη του Ιουνίου και η διαχείριση των επιπτώσεων στο προδιαγεγραμμένο περιβάλλον βαθιάς ύφεσης αποτελούν πρώτη προτεραιότητα και προς το παρόν βγάζουν κατηγορηματικά εκτός κάδρου το σενάριο πρόωρων εκλογών (σχετικές εισηγήσεις γίνονται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες). Δεν ισχύει το ίδιο για έναν ενδεχόμενο ανασχηματισμό, με αυστηρή προϋπόθεση το τέλος του εφιάλτη της πανδημίας το καλοκαίρι.

-Τι αναφέρουν για τις επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα πηγές του Μεγάρου Μαξίμου

-Αναζητώντας ισορροπίες. Ποια εσωκομματικά μηνύματα επιφυλάσσει ο Πρωθυπουργός

-Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για το πρωθυπουργικό «βαθμολόγιο» των υπουργών. Ποιοι ήρθαν για να μείνουν

Διαβάστε περισσότερα στα ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ που κυκλοφορούν