Σε λιγότερο από 24 ώρες από τη στιγμή της δημοσιοποίησης της βεβήλωσης του μνημείου του Δήμου Πειραιά για τα Θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 αποκταστάθηκαν οι ζημιές, τις οποίες προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Μία ενέργεια για την οποία ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης εξέφρασε χθες Δευτέρα βράδυ τη λύπη του και την αγανάκτησή του. Η κινητοποίηση του μηχανισμού του Δήμου ήταν άμεση και με πρωτοβουλία του προέδρου του ΟΠΑΝ, Ιωσήφ Βουράκη το πρωί της Τρίτης συνεργείο του ΟΠΑΝ προχώρησε στις απαιτούμενες εργασίες στο «Μνημείο Θυμάτων της Θύρας 7».

Η ανακοίνωση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας:

«Τα ξημερώματα της Δευτέρα άγνωστοι κατέστρεψαν μέρος του μνημείου των «Θυμάτων της Θύρας 7», που βρίσκεται απέναντι από το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και ο πρόεδρος του κ. Ιωσήφ Βουράκης ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός και μερίμνησε για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

Σήμερα το πρωί συνεργείο του Ο.Π.Α.Ν. προχώρησε στην αποκατάσταση των καταστροφών. Ο κ. Βουράκης Ιωσήφ δήλωσε: “Θεωρώ χρέος μας την άμεση αποκατάσταση των υλικών ζημιών που προκάλεσαν άγνωστοι σε έναν χώρο υψηλού συμβολισμού όπως είναι το μνημείο των “θυμάτων της θύρας 7”. Ο Ολυμπιακός δεν αποτελεί μόνο τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, αλλά είναι και άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία και τον πολιτισμό του Πειραιά.

Τέτοιες πράξεις δεν έχουν χώρο στον αθλητισμό και σίγουρα ξεπερνούν κάθε όριο οπαδισμού».

Δείτε φωτογραφίες:
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, δέντρο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Πηγή: kanaliena.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από