Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Επικοινωνία πριν και μετά την επέμβαση

O κ. Μητσοτάκης βρισκόταν σε επικοινωνία με τον προκαθήμενο της Εκκλησίας τόσο πριν όσο και μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο τελευταίος.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο Αρχιεπίσκοπος εισήχθη  στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και υπεβλήθη σε επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, είχε παρουσιάσει καρδιακές αρρυθμίες.

Υπενθυμίζεται ότι επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο είχαν επίσης μεταξύ άλλων για να του ευχηθούν περαστικά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμο, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στον όποιον ευχήθηκε περαστικά και να επανέλθει γρήγορα υγιής στα καθήκοντά του.

Με τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου είχε επικοινωνήσει και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος προκειμένου να μεταφέρει τις ευχές του για ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Επίσης πολλοί μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος έχουν επίσης επικοινωνήσει για να ευχηθούν στον Ιερώνυμο.