Μείωση της τάξεως του 25% των χρηστών των ΜΜΜ έχει σημειωθεί και αυτό οφείλεται στο φόβο για τον κοροναϊό. O διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, Γιώργος Θωμόπουλος, μίλησε στο MEGA για τα μέτρα που λαμβάνονται στα μέσα μεταφοράς κατά του ιού.

Από την αρχή της κρίσης και πιο πριν, η ΣΤΑΣΥ είναι σε συνεχή επαφή με το υπουργείο Υγείας και λαμβάνει όλες τις οδηγίες που δίνονται. Βρίσκεται επίσης σε συνεχή συνεργασία με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για να αντιμετωπιστεί το οτιδήποτε και να εφαρμοστούν οι οδηγίες.

Τα μέτρα που παίρνουν είναι αυτά που λαμβάνονται και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, γίνεται ένας επιμελημένος καθαρισμός και απολυμάνσεις με χλωρίνη και νερό στους σταθμούς του μετρό, οι οποίοι έχουν εφοδιαστεί με αντισηπτικά και οι εργαζόμενοι με μάσκες και γάντια.

Στους συρμούς γίνονται επιμελημένοι καθαρισμοί και απολυμάνσεις. Τις τελευταίες μέρες έχουν ξεκινήσει το σύστημα καθαρισμού μέσω των νεφώσεων. «Στόχος είναι να δείξουν ότι έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα της στιγμής και να μεταφέρουν στον κόσμο το αίσθημα της ασφάλειας» δήλωσε ο κ. Θωμόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από