To Μicrolino το είχαμε πρωτοδεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, το 2016 και κατευθείαν μας θύμησε το θρυλικό Ιsetta της BMW. Όμως, λόγω της έλλειψης στην οικονομική υποστήριξη του πρότζεκτ, είχε ως αποτέλεσμα, να «εξαφανιστεί» από τα πλάνα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Σήμερα, η συγκεκριμένη εταιρεία αποφάσισε να το λανσάρει, και από χθες, το παρουσίασε και διαδικτυακά, μιας και η ακύρωση της έκθεσης στην Γενεύη, δεν έδωσε τη δυνατότητα στους κατασκευαστές του να το προβάλλουν με την ανάλογη μεγαλοπρέπεια.

Το νέο Μicrolino είναι πιο εξελιγμένο, έγινε πιο ασφαλές για τους δύο επιβάτες που χωράει στο εσωτερικό του, το αμάξωμα του είναι κατασκευασμένο από χάλυβα – ατσάλι ενώ, το μήκος του αγγίζει τα 2,4 μέτρα. To Microlino, που πατάει στην γνώριμη συνταγή του τρίκυκλου Isetta της BMW παίρνει σάρκα και οστά

Η πρόσβαση στο εσωτερικό πραγματοποιείται από την εμπρός πόρτα, στην οποία πλέον δεν είναι συνδεδεμένη με την κολώνα του τιμονιού, εξασφαλίζοντας έτσι ένα μεγαλύτερο άνοιγμα.

Κινείται ηλεκτρικά με το μοτέρ να αποδίδει 15 kW . Μπορεί να πιάσει σε τελική τα 90 χλμ/ώρα ενώ θα κοστίζει 12.000 ευρώ.

Μαζί με το Μicrolino θα λανσαριστεί και ένα ηλεκτρικό σκούτερ, η Microletta που θα μπορεί να πιάσει σε τελική ταχύτητα τα 80 χλμ./ώρα , δεν θα απατείται δίπλωμα και θα κοστίζει 4.900 ευρώ.