Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία με την επική πρόκριση στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ και ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του λιμανιού, Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν πανευτυχής με την επιτυχία των ερυθρόλευκων στο Emirates.

Εμφανώς συγκινημένος από την τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε λόγο για ονειρική βραδιά αναφέροντας χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Ήταν μια τεράστια νίκη και μια μεγάλη πρόκριση κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα και σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο.

Το ευχαριστηθήκαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και οι παίκτες μας έδειξαν το ταλέντο τους. Τους είχα πει να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο και μάλιστα πριν από το ματς συζητούσαμε με με τον προπονητή και του είπα πως θα νικήσουμε.

Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη που πετύχαμε μαζί με τους 6.000 οπαδούς μας. Ήταν μια ονειρική βραδιά για όλους. Ο Θεός να μας αξιώσει να ζήσουμε πολλές τέτοιες βραδιές. Είναι μια μεγάλη δικαίωση για όλους.

Για την διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους παίκτες και εκατομμύρια φιλάθλους του Ολυμπιακού. Είναι συνέχεια κοντά μας, παντού σε όλα τα γήπεδα και τους το χρωστάγαμε. Το χρωστάγαμε στους εαυτούς μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Ο Ολυμπιακός έπαιξε φέτος και στα προκριματικά και στους ομίλους αλλά και τώρα με την Αρσεναλ, με μεγάλους αντιπάλους. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα».