Όχι μόνον επιμένει να μη ζητά συγγνώμη για την απαράδεκτη και χυδαία επίθεσή του στον πρωθυπουργό, αλλά εμφανίζεται και προκλητικός στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Ο λόγος για τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, αλλά αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα της Δώρας Αναγνωστοπούλου επειδή… το κανάλι έδειξε το βίντεο με τις χυδαίες αναφορές και την αντίδραση της κυβέρνησης.

Ο κ. Μουτζούρης εξαπέλυσε επίθεση προς την παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε για την χειρονομία που έκανε η οποία και προκάλεσε σάλο.

Ειδικότερα σε ερώτηση για το αν συνάδουν τέτοιες αντιδράσεις με το δημόσιο αξίωμα του, ο Περιφερειάρχης όχι μόνο δεν θέλησε να ανασκευάσει για τις απρεπείς δηλώσεις του, αλλά μίλησε σε υψηλούς τόνους, λέγοντας μάλιστα πως καταγγέλλει τα όσα προβλήθηκαν στα κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ο περιφερειάρχης δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει χυδαία την παρουσίαση του θέματος από το κεντρικό δελτίο, το οποίο πρόβαλε με κάθε εγκυρότητα τόσο το βίντεο με την προσβλητική κίνηση του Κώστα Μουτζούρη όσο και την έντονη αντίδραση του Μαξίμου.

Στη συνέχεια μάλιστα παρά το κάλεσμα της παρουσιάστριας, Δώρας Αναγνοστοπούλου, για ήρεμο διάλογο, ο κ. Μουτζούρης συνέχισε με επιθετικό ύφος να φωνάζει και να αρνείται την όποια ερώτηση.

Ο περιφερειάρχης μάλιστα όχι μόνο δεν δέχτηκε να εξηγήσει τον λόγο που έκανε μία τέτοια χειρονομία μπροστά στην κάμερα, η οποία προβλήθηκε σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, αλλά προτίμησε να αποχωρήσει από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με αυτό το απαράδεκτο τρόπο.

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Γ. Σινάνης τόνισε πως ο κύριος Μουτζούρης θεώρησε πως όσα καταγράφηκαν στο βίντεο δεν έπρεπε να πάρουν αυτή την έκταση, καθώς ειπώθηκαν ενώ βρισκόταν σε δύσκολη θέση και ήταν χτυπημένος.