Μία πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Βοτσκάρης μιλώντας για την μάχη του με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, ο δημοσιογράφος περιέγραψε τι είναι καρκίνος για εκείνον και συγκίνησε.

Ο Γιώργος Βοτσκάρης τόνισε πως παγκόσμια ημέρα δεν είναι μόνο σήμερα αλλά είναι κάθε μέρα γιατί κάθε μέρα πρέπει να μάθεις να παλεύεις.

Δείτε την ανάρτηση του δημοσιογράφου

«Να σου πω εγώ τι είναι καρκίνος αλλά να το διαβάσεις. Είναι πόνος θλίψη αγωνία δάκρυα πίκρα μελαγχολία. Να σου πω εγώ τι είναι καρκίνος αλλά να με νιώσεις. Είναι δύναμη αντοχή υπομονή ελπίδα σοφια αγωνας πάθος για την ζωή.

Να σου πω εγώ που το πέρασα και ξέρω. Είναι να σε λυπούνται οι άλλοι για αυτό που περνάς αλλά στην πραγματικότητα εσύ να τους λυπάσαι γιατί ξέρεις το νόημα της ζωής.

Να σου πω τι είναι καρκίνος γιατί τον είδα. Είδα να χάνω τους κοιλιακούς είδα να χάνω κιλά είδα να χάνω μαλλιά γενιά να χάνω ένα κομμάτι του εαυτό μου.

Να σου πω τον πόνο να μην μπορείς να φας να μην μπορείς να πιεις αλλά να στέκεις με τις λίγες δυνάμεις σου κόντρα στον βοριά.

Να σου πω εγώ τι είναι καρκίνος γιατί τον κοίταξα με στραβή μάτια, είναι λοιπόν
η ψυχή που βγάζεις και παλεύεις οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα.

Να σου πω τέλος ότι παγκόσμια ημέρα δεν είναι μόνο σήμερα είναι κάθε μέρα γιατί κάθε μέρα πρέπει να μάθεις να παλεύεις».

Δείτε την ανάρτηση;

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από