Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας μετά από τις καταγγελίες 9χρονης ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παππού της.

Το κοριτσάκι δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν μπορεί να θυμηθεί πόσες φορές είχε συμβεί αλλά το τελευταίο διάστημα συχνότατα ο παππούς της ασελγούσε σε βάρος της.

Το περιστατικό συνέβαινε είτε στο σπίτι που έμενε με τη μητέρα της είτε στο σπίτι του παππού της.

Η 9χρονη, σύμφωνα με το corfunews.gr στην μαρτυρία της ισχυρίζεται ότι ο παππούς της δεν την χτυπούσε, αλλά μία μόνο φορά της έκλεισε το στόμα γιατί είχε φοβηθεί. Αν και θεωρούσε ότι δεν ήταν μια φυσιολογική πράξη παρά ταύτα δε αντέδρασε γιατί φοβόταν. Στη δεύτερη μαρτυρία της μάλιστα, το εννιάχρονο κορίτσι ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να τον σταματήσει αλλά της κρατούσε τα χέρια και δεν σταματούσε όσο και αν τον παρακάλαγε, ενώ της έλεγε ότι αυτό θα ήταν το μυστικό τους.

Την αποτρόπαια πράξη φαίνεται να γνώριζε και ο αδερφός της μικρής αλλά και η θεία τους η οποία το αποκάλυψε στη μητέρα τους, ενώ ο παππούς αργότερα έκανε μήνυση σε βάρος της κόρης του για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παππούς αναμένεται να απολογηθεί στον Ανακριτή Κέρκυρας ο παππούς για σεξουαλική παρενόχληση της εγγονής του.